Το παιδικό φωτογραφικό άλμπουμ της Καίτης Γαρμπή
Back To the Future

Το παιδικό φωτογραφικό άλμπουμ της Καίτης Γαρμπή

Από μικρούλα πόζαρε στον φακό καμαρωτή καμαρωτή και ξεχώριζε από τα άλλα παιδάκια! Ο λόγος για την γνησιότερη λαίκή φωνή και τα ομορφότερα μάτια του ελληνικού πενταγράμμου... την Καίτη Γαρμπή!

Η τραγουδίστρια από την παιδική της ηλικία έδειξε πώς είχε κλήση στο τραγούδι, όπως και η μικρότερη αδερφή της, Λιάνα.
Σε ηλικία 5 χρονών η αδερφή της Λιάνα, εμφανίστηκε στα ταλέντα του Οικονομίδη, όπου κέρδισε. Έτσι την ανέλαβε ένας μαέστρος για να της κάνει μαθήματα φωνητικής. Η Καίτη έκανε την δεύτερη φωνή και από τότε έγιναν ντουέτο. Σε ηλικία 15 χρονών γνώρισε τον συνθέτη Αλέκο Χρυσοβέργη, ο οποίος της πρότεινε να εμφανιστεί σε νυχτερινό κέντρο μαζί με την αδερφή της. Ο πατέρας τους είχε αντιρρήσεις, όμως μετά από μεσολάβηση της μητέρας συμφωνεί. Έτσι, ξεκινήσανε οι δυο τους κάνοντας δεύτερες φωνές σε γνωστά τραγούδια της εποχής. Λίγο αργότερα εμφανίστηκαν με τον Γιάννη Φλωρινιώτη στην Θεσσαλονίκη... Το 1986 έβγαλε το πρώτο της δίσκο δίχως την Λιάνα και από εκεί και πέρα η επιτυχία της στο τραγούδι είναι γνωστή.
Σήμερα το gossip-tv.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της Καίτης, φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο προσωπικό της site!
Δείτε το παιδικό φωτογραφικό άλμπουμ της Καιτούλας μας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved