Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές του “Ρετιρέ”
Back To the Future

Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές του “Ρετιρέ”

"Το ρετιρέ", η ελληνική κωμική σειρά που προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Mega την περίοδο 1990-1992, επαναλαμβάνεται φέτος πάλι στις οθόνες μας.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία ήταν του Γιάννη Δαλιανίδη. Πρωταγωνίστρια της σειράς ήταν η Κατερίνα Γιουλάκη. Η σειρά περιγράφει την ελληνική κοινωνία πως ήταν μετά την Μεταπολίτευση του 1974 και ταυτόχρονα σατιρίζει τα αρνητικά φαινόμενα της κοινωνίας αυτής, στις αρχές της δεκαετίας του 1990.
Πώς είναι όμως οι πρωταγωνιστές σήμερα;
Η Κατερίνα Γκιουλάκη είναι πια 74 χρονών! Έχει σκουρύνει τα μαλλιά της και έχει κάποια παραπανίσια κιλά, ενώ οι ρυτίδες στο πρόσωπό της μαρτυρούν το πέρασμα του χρόνου.

Η δε Νεφέλη Ορφανού η οποία υποδύονταν την ξινή στην ιστορική σειρά του Mega άλλαξε και αυτή αλλά το πλατύ χαμόγελο και τα καστανοκόκκινα μαλλιά της είναι χαρακτηριστικά της ακόμα και σήμερα!


Η Τζόυς Ευείδη τότε ήταν ξανθιά και αδύνατη... Σήμερα έχει αλλάξει look, στυλ ντυσίματος και έχει κάμποσα κιλά παραπάνω!

Η δε Έλντα Πανοπούλου που στο "ρετιρέ" ήταν χοντρούλα, σήμερα μετά από αρκετή προσπάθεια, όπως έχει αναφέρει και η ίδια έχει καταφέρει να χάσει πολλά κιλά κια να ταδιατηρήσει! Η μεταμόρφωσή της είναι απίστευτη!

Ο Τάσος Κωστής που υποδύονταν τον καφετζή ναι μεν έχει ωριμάσει και έχει πια μουστάκι, αλλά το χαμόγελό του και τα χαρακτηριστικά του είναι ίδια.

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος, ο γοητευτικός άντρας της σειράς σήμερα έχει αλλάξει αρκετά! Ο ηθοποιός δεν έχει το πυκνό μαλλί που είχε τότε, τα έχει βάψει ξανθά και "έχει πάρει" λίγα κιλά!
Ο Μάκης Δελαπόρτας, μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, αλλά δεν έχει αλλάξει και πολύ εκτός από το look του, αφού τότε ήταν καστανός και σήμερα έχει ξανθά μαλλιά!

Τα χρόνια πέρασαν, οι ηθοποιοί άλλαξαν, όμως η σειρά ακόμα και σήμερα στην επανάληψή της κάνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved