Χωρισμός Μπαλατσινού – Κωστόπουλος: H γνωριμία, η σχέση και η πρόταση γάμου
Back To the Future

Χωρισμός Μπαλατσινού – Κωστόπουλος: H γνωριμία, η σχέση και η πρόταση γάμου

έχοντας αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά, έχουν να θυμούνται πολύ όμορφες στιγμές από την πρώτη ημέρα της γνωριμίας τους, τον γάμο τους αλλά και πόσο δυνάμωσε η σχέση τους μέσα από τις δύσκολες στιγμές που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μια εκπομπή. «Με τον Πέτρο Κωστόπουλο, όλα ξεκίνησαν από ένα χορό. Ήταν παρουσιαστής εκείνος με τη Ζωή Λάσκαρη και τον Θέμο Αναστασιάδη μιας εκπομπής, όπου συμμετείχε κι εκείνη, όταν ο σκηνοθέτης τους είπε ότι πρέπει να κάνουν ένα χορευτικό οι δυο τους. Στις πρόβες άρχισε να ''ψήνεται'' κάτι. ''Εγώ τότε ήμουν αρραβωνιασμένη κι εκείνος είχε μία σχέση. Κάναμε απλά παρέα, γιατί ο ένας γνώριζε για τη σχέση του άλλου. Αυτό είναι το κάρμα. Εγώ παρόλο που συζούσα τότε, χώρισα πολύ γρήγορα, ο Πέτρος άργησε λίγο, γιατί ένιωθε τύψεις», είχε πει η Τζένη Μπαλατσινού!

Μπορεί να μην έγιναν αμέσως ζευγάρι όμως η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει!
«Δεν μου λες, επειδή χαλάει o καιρός στη Μύκονο τον Ιούλιο και αρχίζουν οι αέρηδες, πότε προτιμάς να παντρευτείς; 15 ή 22 Ιουνίου»; Δεν μιλάει για λίγο και μετά μου λέει. «22 μου ακούγεται καλύτερο». Μετά της είπα να πάρει και καμία αστρολόγα να τη ρωτήσει πότε είναι καλύτερα. Είπαν αυτές ότι 16 ήταν η καλύτερη ημερομηνία, αλλά πια το είχαμε κλείσει», δήλωνε ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Τζένη να συμπληρώνει για εκείνη την ημέρα:

«Ένιωθα άνετα γιατί ήμουν συνειδητά εκεί και πολύ ερωτευμένη. Τότε πολύς κόσμος ήρθε στον γάμο μας απλά και μόνο από περιέργεια. ''Φίλοι'' έβαζαν στοίχημα το ίδιο βράδυ στα τραπέζια σε πόσο χρονικό διάστημα θα χωρίσουμε. Έχουμε δει και βιώσει πάρα πολλά από ανθρώπους που έχουν περάσει από τη ζωή μας και από τερατολογίες που λέγονται κατά καιρούς για εμάς. Από την πρώτη στιγμή με τον Πέτρο γίναμε ομάδα, παρ' όλες τις διαφορές που μπορεί να έχουμε ως χαρακτήρες. Στόχος είναι το σπίτι μας και τίποτε άλλο. Άλλωστε, η έννοια της συντροφικότητας ή του γάμου, αν θες, είναι να μπορείς να συνυπάρχεις, να εξελίσσεσαι, να παλεύεις, να πέφτεις, να ανεβαίνεις, να εκτίθεσαι, να τσακώνεσαι, να αγαπιέσαι, να ζηλεύεις, να διεκδικείς, να συγχωρείς και να προχωράς».

Διαβάστε επίσης: Χωρισμός Μπαλατσινού – Κωστόπουλος: Έτσι ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους!

Διαβάστε επίσης: Χωρισμός Μπαλατσινού – Κωστόπουλος: Τι δήλωνε για τον χωρισμό πριν από έναν χρόνο η Τζένη;


Διαβάστε επίσης: Χωρισμός Μπαλατσινού – Κωστόπουλος: Όλα όσα έλεγε ο Κωστόπουλος στην τελευταία εκπομπή για την Τζένη!


Διαβάστε επίσης: Μπαλατσινού-Κωστόπουλος: Η τελευταία δημόσια αγκαλιά, οι φήμες για κρίση στη σχέση τους και η ανακοίνωση του χωρισμού


Διαβάστε επίσης: Πέτρος Κωστόπουλος-Τζένη Μπαλατσινού: Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους (Nassos blog)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved