Η κόρη της Ζέτας Λογοθέτη έγινε 8 και η μαμά ετοίμασε σούπερ Birthday party!
Gossip Specials

Η κόρη της Ζέτας Λογοθέτη έγινε 8 και η μαμά ετοίμασε σούπερ Birthday party!

Τα 8 της χρόνια έκλεισε την Παρασκευή η κόρη της Ζέτας Λογοθέτη και του Κωνσταντίνου Βαρσάκη, Αντριάνα και η κούκλα μαμά της ετοίμασε ένα πραγματικά σούπερ πάρτι.

Η πάντα εντυπωσιακή Ζέτα που έχει εγκαταλείψει το modeling από τον καιρό που παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει μαζί με την κουμπάρα της μια εταιρία διοργάνωσης θεματικών party για κορίτσια, το Little Ladies Spa.

Η ίδια η Αντριάνα διάλεξε το concept Spa για το πάρτι της και η μαμά Ζέτα με την βοήθεια των συνεργατών της αλλά και της σούπερ γιαγιάς Αλεξάνδρας έκανε το όνειρο της μικρής πραγματικότητα.

Ο εσωτερικός χώρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Γλυφάδας μεταμορφώθηκε σε ένα μίνι Spa απόλυτα κοριτσίστικο ενώ και τα αγόρια του party δεν έμειναν παραπονεμένα αφού στον εξωτερικό χώρο υπήρχαν πειρατές για κυνήγι θησαυρού και πολλά παιχνίδια απασχόλησης.

Η αεικίνητη Ζέτα φρόντιζε για όλες τις λεπτομέρειες από την διακόσμηση- που είχε κύρια πηγή έμπνευσης το τέννις- ως και τις επιθυμίες όλων των καλεσμένων, μικρών και μεγάλων του πάρτι που έμεινε σε όλους αξέχαστο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved