Την πήρε ο ύπνος κι έγειρε…. στου αγροτικού την άκρη
Gossip Specials

Την πήρε ο ύπνος κι έγειρε…. στου αγροτικού την άκρη

Στην τρέλα βρίσκεται αυτό το διάστημα η Ζέτα Μακρυπούλια. Από τη μία τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Νίκου Ζαπατίνα «Στα καλά καθούμενα» και από την άλλη ο χθεσινός τελικός του J2US, έχει φτάσει στα όριά της.

Λογικό. Ευτυχώς την Κυριακή ολοκληρώνονται τα γυρίσματα της ταινίας που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 23 Οκτωβρίου, τελείωσε και το Just the two of us, οπότε πια θα ξεκουραστεί. Το Gossip-tv.gr βρέθηκε σε ένα από τα τελευταία γυρίσματα της ταινίας «Στα καλά καθούμενα» και πέρασε όλη τη μέρα με το συνεργείο και τους πρωταγωνιστές. Και ήταν μια δύσκολη μέρα. Η θερμοκρασία έφτασε στους 33 βαθμούς κελσίου και τα γυρίσματα ήταν σε εξωτερικούς χώρους με ντάλα ήλιο και όλους να φτάνουν στα όρια της αντοχής τους. Πιστέψτε μας, δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις γύρισμα κάτω από αυτές τις συνθήκες. Το πρώτο location που βρεθήκαμε ήταν στο Λαγονήσι, πίσω από ένα μικρό εκκλησάκι. Κάτω στην ταβερνούλα είχε στηθεί η προετοιμασία των ηθοποιών, εκεί περίμεναν στη δροσιά η Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου και η Τζόυς Ευείδη να ολοκληρωθούν οι σκηνές της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους την οποία λυπηθήκαμε περισσότερο από όλους γιατί με αυτήν την ζέστη ήταν ντυμένη με μαύρα ράσα –αφού σύμφωνα με το σενάριο είναι καλόγρια. Σε κάθε cut του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Νίκου Ζαπατίνα και της βοηθού του, επιστρατεύονταν λευκές ομπρέλες και φελιζόλ για να προστατευτούν από την ζέστη οι πρωταγωνιστές.

Στο σετ... λαϊκό προσκύνημα από πιτσιρικάδες που έκαναν μπάνιο στην παραλία από κάτω από το μέρος των γυρισμάτων και όταν πήραν χαμπάρι τι γίνεται ανέβαιναν με τα μαγιό για να βγάλουν φωτογραφίες με τους πρωταγωνιστές και να ζητήσουν αυτόγραφα. Το κλίμα ανάμεσα στους πέντε βασικούς πρωταγωνιστές εξαιρετικά καλό. Πειράζονταν και γέλαγαν μεταξύ τους σε κάθε ευκαιρία. Ακόμα και την αναποδιά που τους προέκυψε –η παραλία που είχαν δει και διαλέξει για να γυρίσουν μια ακόμα σκηνή, ήταν εκείνη τη μέρα γεμάτη κόσμο- την πήραν χαλαρά. Σε χρόνο dt οι άνθρωποι της παραγωγής -Γιάννης Τζιβραϊλης, Μιχάλης Παναγιωτόπουλος και ο κινηματογραφικός οργανισμός Καραγιάννης-Καρατζόπουλος- εντόπισαν ένα πιο απόμερο μέρος λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα στην περιοχή της Αναβύσσου. Κάπου εκεί έγινε και το μεσημεριανό break για όλο το καστ για φαγητό και χαλάρωση στο ταβερνάκι της περιοχής. Η συνέχεια στην Ανάβυσσο, ήταν ακόμα δυσκολότερη καθώς εκεί δεν υπήρχε ούτε δέντρο για λίγη σκιά και οι πρωταγωνιστές αναζητούσαν λίγη δροσιά στα βαν της παραγωγής με τα air condition στο full.

Μέχρι αργά το απόγευμα κράτησε το γύρισμα των σκηνών που έπρεπε κανονικά να είχαν γυριστεί στην Κυλλήνη αλλά τα τερτίπια του καιρού δεν τους το επέτρεψαν και αναγκάστηκαν να βρουν τοπία που να ταιριάζουν εντός Αθηνών. Ίσως να ήταν και το πιο δύσκολο γύρισμα για την Ζέτα Μακρυπούλια αφού έπρεπε να οδηγήσει ένα παλιό αγροτικό σε έναν στενό χωματόδρομο και να το σταματήσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο για να γίνει το γύρισμα της σκηνής και να πουν τις ατάκες τους. Η πρώτη απόπειρα, ήταν πλήρως αποτυχημένη αφού το βαρύ όχημα κύλησε αρκετά μέτρα πιο μπροστά και η Ζέτα, αλλά και όλο το συνεργείο ξέσπασαν σε γέλια.... «Συγγνώμη αν πατήσω κάποιον...» φώναξε η Ζέτα γελώντας ακόμα... Τέσσερις φορές χρειάστηκε να πάει πίσω μπρος το αγροτικό κάτω από τον καυτό ήλιο... Την τέταρτη η Ζέτα που είχε «λιώσει» πια από τη ζέστη κάνοντας πλάκα φυσικά είπε: «Πείτε μου ότι το' χουμε....» Ευτυχώς για εκείνη... το είχαν. Η συνέχεια ήθελε την Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου και την Τζόυς Ευείδη να κυνηγάνε από πίσω τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο για να «τσεκάρουν» κάτι πολύ προσωπικό (ε, δεν θα σας τα αποκαλύψουμε και όλα).

Το όλο σκηνικό αλλά και ότι είδαμε στα γυρίσματα που παρακολουθήσαμε από κοντά υπόσχονται πολύ γέλιο. Τόσο που περιμένουμε με ανυπομονησία να βγει το «Στα καλά καθούμενα» στις κινηματογραφικές αίθουσες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved