Γιατί η Έλενα Μακρή Λυμπέρη εκτέθηκε ανεπανόρθωτα με την επίθεση που έκανε στη Μενεγάκη
Gossip Specials

Γιατί η Έλενα Μακρή Λυμπέρη εκτέθηκε ανεπανόρθωτα με την επίθεση που έκανε στη Μενεγάκη

Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη σίγουρα ήταν εν βρασμώ όταν έγραψε το περιβόητο παραλήρημα της – κατ' εμάς- για την Ελένη Μενεγάκη στο προσωπικό της Blog. Ο πραγματικός χαρακτήρας του ανθρώπου όμως φαίνεται όταν θυμώνει.

Ξέχασε και savoir vivre, και savoir faire, ακόμα και τον όποιο επαγγελματισμό της . Και ως άλλη Μαρία Αντουανέτα περιδιάβαινε στα όχι πια ιδιόκτητα κτίρια –ανάκτορα κοιτάζοντας περασμένες δόξες και μεγαλεία φέρνοντας στη μνήμη της τα πράγματα επιλεκτικά. Όπως κάνουν αυτοί που φοβούνται να αντικρύσουν κατάματα την αλήθεια ή που δεν θα αναγνώριζαν την αλήθεια ακόμα κι αν τους χτυπούσε κατάμουτρα. Και τι εννοούμε με αυτό; Θα σας εξηγήσουμε αμέσως αναλύοντας κάποια από τα αποσπάσματα του παραληρήματος εμφανέστατου μίσους και κατινιάς της άλλοτε Grande dame των εκδόσεων.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 1
"Για να μην αναφερθώ στο γεγονός ότι ασχολούμαι αποκλειστικά μαζί της, θέλοντας και μη (μαζί με τόσους και τόσους άλλους) από το 1993, έχοντας κάνει την Ελένη αφίσα – κάρτα – κορνίζα στο ΕΓΩ, στο 7 ΜΕΡΕΣ TV, στο ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ, στο TV SHOWTIMΕ, στο LIFE&STYLE, νύφη, έγκυο (τρέχαμε στην Κρήτη και ράβαμε ειδικές κελεμπίες με τον συγχωρεμένο Μιχάλη Ασλάνη), μαμά, με καρότσι, χωρίς καρότσι, βαμπ του μεσοπολέμου, ακόμη και εξώφυλλο στη VOGUE την έκανα (που αμφιβάλλω αν ήξερε να προφέρει τα ονόματα των σχεδιαστών και που έδωσα μάχη για να επιβάλω μια TV persona άνω των 40 ετών και μη μοντέλο σ' έναν τέτοιο τίτλο), και σε τόσα άλλα που ξεχνάω»"
Α. Η αξία ενός ανθρώπου έχει να κάνει με το αν ξέρει να προφέρει ονόματα σχεδιαστών κατά την Έλενα Μακρή Λυμπέρη.
Β. Εσείς κυρία Μακρή Λυμπέρη όταν εργαζόσασταν ως πωλήτρια- εκπαιδευόμενη σχεδιάστρια αμισθί δίπλα τον Μιχάλη Πολατώφ αρχικά και έμμισθη αργότερα στον Βασίλειο Κωστέτσο γνωρίζατε φανταζόμαστε τα άπαντα του βίου των σχεδιαστών του κόσμου.
Γ. Δεν μας λέτε πουθενά τον ακριβή αριθμό των πωλήσεων αυτών των εξωφύλλων και τα έσοδα που αποκόμισατε από αυτά. Και σας ανταποδίδουμε τον τίτλο it takes 2 to tango. Συγγνώμη κιόλας αλλά δεν της κάνατε και χάρη που την είχατε στα εξώφυλλα των περιοδικών σας τόσα χρόνια. Σας πουλούσε χιλιάδες τεύχη και γι' αυτό την βάζατε (βάζαμε-βάζουμε) είχατε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ έσοδα από αυτά τα εξώφυλλα. Έσοδα που ανάμεσα στα υπόλοιπα που κερδίζατε ως επιχειρηματίες σας επέτρεψαν να ζείτε μια πολυτελέστατη ζωή εν αντιθέσει με αυτούς που αφήσατε άνεργους και απλήρωτους στο "κανόνι" σας.
Γ. Κοπελιά -λέμε τώρα- για να μην δουλευόμαστε μεταξύ μας. Δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ αμφιβολία πως για να έχετε τη Μενεγάκη νύφη, έγκυο, με καρότσι ή χωρίς καρότσι πρώτοι κλπ δώσατε μάχη έτσι ώστε να κερδίσετε τον ανταγωνισμό σας τότε Κωστόπουλο. Και σας προτίμησε...
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 2
"Οι συνεργάτες της, ουσιαστικά προσπαθούν να φτιάξουν το κέφι της ναζιάρας ή άκεφης (κατά περίπτωση) σουλτάνας Χουρέμ, αλλά ποιος νοιάζεται για το ατελείωτο telemarketing μιας εκπομπής που μπορείς να δεις μόνο άρρωστος στο κρεβάτι του Υγεία;»"
Α. Κατά την ¨Ελενα Μακρή Λυμπέρη το 40% των τηλεθεατών που ΒΛΕΠΕΙ την Ελένη Μενεγάκη είναι ΑΡΡΩΣΤΟ. Φανταζόμαστε συμπερασματικά ότι αυτό πιστεύει και για τους χιλιάδες αναγνώστες των περιοδικών της που τόσα χρόνια τα αγόραζαν δίνοντας τα ωραία τους χρήματα σ' εκείνη, γιατί είχε εξώφυλλο την Ελένη Μενεγάκη. Ουπς.... Για να δούμε πόσοι από τους «άρρωστους» θα συνεχίσουν να σας προφέρουν τα λεφτά τους.
Β. Η εκλεπτυσμένη Έλενα Μακρή Λυμπέρη που διαβάζει από Κούντερα κι επάνω έβλεπε φανατικά Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής για να γνωρίζει τόσο ενδελεχώς τη στάση της Χουρέμ.
Γ. Κατά την Έλενα Μακρή Λυμπέρη μόνο στο Υγεία μπορεί να νοσηλεύεται ένας άρρωστος, πουθενά αλλού. Ε. ρε βρεγμένη σανίδα που σας χρειάζεται που ακόμα και σήμερα δεν έχετε κατέβει από το θρόνο που στήσατε για τον εαυτό σας.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 3

"Στο ίδιο event επέτρεψε –εικάζω– σε φωτογράφο από εβδομαδιαίο έντυπο λαϊκής αισθητικής να την απαθανατίσει σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της".
Α. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα . Ε, πείτε το ότι αυτό σας έτσουξε πιο πολύ.
Β. Εσείς που προφανώς θεωρείτε τον εαυτό σας ανώτερης αισθητικής ποιο ακριβώς δικό σας περιοδικό δημιουργήσατε για να κρίνουμε και την αισθητική σας. Γιατί όλοι οι τίτλοι που εκδώσατε ήταν δημιουργήματα εξωτερικού που πήρατε τα δικαώματα. Και για να σας προλάβουμε πριν αναφέρετε το Life & Style και για να μην δουλευόμαστε μεταξύ μας, ήταν copy του Vanity Fair που αν και προσπαθήσατε δεν καταφέρατε να πάρετε τα δικαιώματα για να το εκδώσετε κι αυτό.
Γ. Έντυπο λαϊκής αισθητικής; Εδώ πέσαμε τέζα από τα γέλια. Ζητούμε όλοι εμείς οι άνθρωποι των λαϊκής αισθητικής εντύπων και sites ταπεινά συγγνώμη που προσβάλλουμε την αισθητική σας με την ύπαρξή μας. Δεν το κάναμε για να σας στενοχωρήσουμε πιστέψτε μας. Φάτε τώρα λίγο από το παντεσπάνι σας και ασχοληθείτε με τους σχεδιαστές που ξέρετε να προφέρετε.

Πετάξατε ένα γάντι χωρίς να υπολογίσετε τις συνέπειες για τον κόσμο που εργάζεται για εσάς και τις πωλήσεις που κρατάνε ανοιχτό ένα μαγαζί. Όπως φυσικά κάνατε και στο παρελθόν αφού ποτέ δε σας ένοιαξε πραγματικά ο κόσμος που εργαζόταν για εσάς. Το μόνο που σας ένοιαζε πάντα είναι τι ρούχα και τι παπούτσια φόραγαν για να μην «ρεζιλεύεστε» ως όμιλος στα χλιδάτα γραφεία σας. Και εκτεθήκατε ανεπανόρθωτα και έχετε σοβαρό πρόβλημα γιατί η Ελένη Μενεγάκη το σήκωσε και σας προκάλεσε. Να μην ξαναδημοσιεύεστε ούτε το όνομά της! Για να δούμε τι πωλήσεις θα κάνετε τώρα χωρίς τη «λαϊκή» Ελένη που σας χαλούσε την πολύτιμη αισθητική σας. Αυτό που θέλατε πάντως χρόνια τώρα το πετύχατε. Αποδείχτηκε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι είστε πιο bitch κι από την Anna Wintour. Δυστυχώς όμως δεν έχετε την ευφυΐα και το ταλέντο της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved