Οι εφιαλτικές στιγμές του πανελίστα πρωινής εκπομπής-Ακούστε τι λέει ο ίδιος για την απαγωγή!
Media

Οι εφιαλτικές στιγμές του πανελίστα πρωινής εκπομπής-Ακούστε τι λέει ο ίδιος για την απαγωγή!

Εφιαλτικές στιγμές πέρασε γνωστός δημοσιογράφος πρωινής εκπομπής, ο οποίος έπεσε στα χέρια απαγωγέων. Ο 27χρονος έμεινε φυλακισμένος για 16 ημέρες, ενώ οι απαγωγείς ζητούσαν λύτρα από την μητέρα του.


Το θρίλερ για γερά νεύρα ξεκίνησε την 24η Ιουνίου! Σύμφωνα με την εκπομπή "Όσο υπάρχουν άνθρωποι" η ιστορία εξελίχθηκε ως εξής:
Ενώ ο δημοσιογράφος ήταν στο χώρο εργασίας του κάποιος επικοινώνησε με το γραφείο και ενημέρωσε πως υπήρχε ένα οικογενειακό πρόβλημα και θα έπρεπε εσπευσμένα να γυρίσει σπίτι του. Μόλις ο νεαρός έφτασε στο σπίτι, δέχτηκε επίθεση από τρία άτομα τα οποία τον αποβίβασαν βίαια από το αυτοκίνητο του και τον επιβίβασαν στο δικό τους. Και σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, τον μετέφεραν σε κάποιο μέρος στα νότια προάστια.



Φαίνεται πως οι δράστες ήταν «καλά διαβασμένοι» αφού γνώριζαν την οικονομική επιφάνεια της μητέρας του νεαρού γι’ αυτό και τον επέλεξαν. Λίγο μετά οι γονείς του οι οποίοι μένουν στην Κύπρο, έμαθαν πως πρέπει να πληρώσουν ένα τεράστιο ποσό για να δουν ξανά ζωντανό το παιδί τους. Οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύ δύσκολες, κράτησαν ημέρες και ανέλαβε τις διαπραγματεύσεις η μητέρα του 27χρονου. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Οι δράστες συμφώνησαν σε ένα ποσό, τα λύτρα έφτασαν τα 700.000 ευρώ και οι δράστες υπέδειξαν προκαθορισμένο ποσό.



Ζήτησαν από την οικογένεια να τα αφήσει σε κάποιο συγκεκριμένο ερημικό σημείο και στη συνέχεια τους ενημέρωσαν να πάνε να παραλάβουν το δημοσιογράφο σε μια περιοχή κοντά στο δήμο Αχαρνών. Ο πανελίστας αν και καταταλαιπωρημένος, είναι καλά στην υγεία του αν και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει τώρα ανθρωποκυνηγητό, ωστόσο ακόμη οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί. Πολύ σημαντικό ρόλο στον εντοπισμό τους θα παίξει και η κατάθεση του 27χρονου, αφού πρώτα όμως ξεπεράσει το φοβερό σοκ που υπέστη.



Ακούστε τι δήλωσε ο δημοσιογράφος για την απαγωγή στην εκπομπή "Όσο υπάρχουν άνθρωποι"









©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved