Media

Ελένη Μενεγάκη: «Είμαι έτοιμη για μεγάλο άλμα πάλι»

Gossip-tv Team

Μεγάλες δηλώσεις έκανε πάλι η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή. Η παρουσιάστρια μίλησε για μεγάλα άλματα, ρίσκο και σπουδαίες αποφάσεις.

Περί τίνος πρόκειται; Για την απόκτηση ενός μεγάλου σκυλιού. Η Ελένη Μενεγάκη στη στήλη της Άσης και της αστρολογίας πιάστηκε από κάτι όψεις και εξομολογήθηκε στους τηλεθεατές τους προβληματισμούς της. Η παρουσιάστρια είπε πως εδώ και αρκετό καιρό ο γιος της, ο Άγγελος, της έχει ζητήσει να πάρουν ακόμη ένα σκυλί πολύ μεγαλύτερο από αυτό που χρόνια έχει η ίδια, ένα σκυλί φύλακα.

Αρχικά η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως δεν ήθελε να το ακούει και προσπαθούσε τόπον τινά να τον αποφύγει ενώ τις τελευταίες μέρες το σκέφτεται έντονα. Ακόμη περισσότερο μάλιστα ενίσχυσε τη σκέψη της μια «φίλη» της στο twitter όπου της έστειλε κάποιες φωτογραφίες με νεογέννητα σκυλιά διασταύρωσης λύκου, τσοπανόσκυλου και λαμπραντόρ. Από την ημέρα που τα είδε η Ελένη έχει τρελαθεί και σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάρει το γιο της και να πάνε να τα δουν από κοντά μήπως και πάρει τελικά ακόμη ένα σκυλί στο σπίτι.

«Είμαι έτοιμη για μεγάλο άλμα πάλι, ετοιμάζομαι για τεράστιο σκυλί», είπε στο τέλος της συζήτησης η Ελένη Μενεγάκη. Δείτε το απόσπασμα με τους προβληματισμούς και τα ρίσκα της παρουσιάστριας καθώς και τη φωτογραφία με τα σκυλάκια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved