Media

Η Μενεγάκη, ο Καναράκης και το άδειο από βενζίνη αυτοκίνητο

Gossip-tv Team

Το παρελθόν «σκάλισαν» σήμερα η Ελένη Μενεγάκη και ο Παντελής Καναράκης με αφορμή την παρουσία του ηθοποιού στην εκπομπή.

Οι δυο τους εκτός από συνεργάτες στον «Πρωινό Καφέ» ήταν και πολύ καλοί φίλοι μαζί και με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Ο Παντελής Καναράκης άρχισε τις ιστορίες από τα παλιά με πρώτη την εμπειρία που είχε με την παρουσιάστρια όταν έβγαιναν έξω με ένα μικρό και παλιό αυτοκίνητο που είχε ο ηθοποιός.

«Έχουμε βγει οι δυο μας κι έχουμε πάει σε ένα νυχτερινό μαγαζί, μπουζούκια και είναι ο παρκαδόρος δεν βλέπει μέσα – βλέπει το UNO-και μας κάνει νόημα να φύγουμε και λες εσύ "μισό λεπτό" βγαίνεις εσύ και λέει ο παρκαδόρος "Κυρία Μενεγάκη..." το αφήνουμε το UNO τι να κάνει ο άνθρωπος και βγαίνουμε μετά ξημέρωμα και είναι "Rolls Roes, Mercedes, BMW - UNO - Rolls Roes, Mercedes, BMW"», είπε ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια «έκλαιγε» από τα γέλια.

Ενώ στη συνέχεια μοιράστηκαν κι άλλα παρόμοια περιστατικά με το κοινό καθώς και μια «τραυματική» εμπειρία που έζησε η Ελένη Μενεγάκη, ο Θοδωρής Καναράκης και η Νατάσα Θεοδωρίδου. Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved