Έλληνας μοντέλο πρωταγωνιστεί σε ταινία επιστημονικής φαντασίας
Media

Έλληνας μοντέλο πρωταγωνιστεί σε ταινία επιστημονικής φαντασίας

Είναι Έλληνας, είναι μοντέλο και μάλιστα τα τελευταία χρόνια με διεθνή καριέρα και τώρα του ανοίγεται μια νέα πόρτα στο χώρο του κινηματογράφου.

Και όχι δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας.... η είδηση τουλάχιστον! Γιατί ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο σε ταινία επιστημονικής φαντασίας στην Ασία. Από το καλό στο καλύτερο πάνε τα πράγματα για το μοντέλο που κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Πρόκειται για μια ταινία μεγάλης παραγωγής με πολλά ειδικά εφέ. Η κινηματογραφική ταινία ξεκινάει με πλάνα του Έλληνα Νεκτάριου Κυρκόπουλου και στη συνέχεια τον βλέπουμε σε κάποια πλάνα της ταινίας όπου συμμετέχει.

Τα γυρίσματα κράτησαν σχεδόν ένα μήνα και ήταν εξαντλητικά και με πολλές απαιτήσεις δεδομένου του είδους της ταινίας. Και μπορεί το μοντέλο να έχει στο ενεργητικό του πολλά διαφημιστικά σποτ και καμπάνιες στη Σαγκάη, στην Ιαπωνία και σε άλλες χώρες του εξωτερικού με πολύωρη δουλειά αλλά αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό για τον ίδιο.

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με το μοντέλο ο οποίος μας δήλωσε πως η βασική δυσκολία για έναν άπειρο "ηθοποιό" όπως είναι ο ίδιος ήταν πως τα γυρίσματα έγιναν σε green box αλλά ο Νεκτάριος έπρεπε να υποδυθεί ότι είναι σε επικίνδυνες συνθήκες. Όπως μας ανέφερε τα ειδικά εφέ θα προστεθούν στο μοντάζ. Δείτε στιγμιότυπα από τις ώρες των γυρισμάτων

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved