Media

Η Ελένη Μενεγάκη της σιωπής!

Gossip-tv Team

Δύσκολα ξεκίνησε η εβδομάδα για την Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια σήμερα ξεκίνησε την εκπομπή με βαριά καρδιά αφού και σε εκείνη «χτύπησε την πόρτα» η ίωση. Από την έναρξη της «Ελένης» η παρουσιάστρια δήλωσε πως δεν είναι και στα καλύτερά της αν και αφού είναι όρθια όλα είναι καλά και θα φτιάξουν. Η Ελένη Μενεγάκη δεν μιλούσε πολύ, έδειξαν αρκετά βίντεο για να γεμίσουν το χρόνο τους, δεν έκανε πλάκα και ήταν «βαριά».

Μάλιστα, η παρουσιάστρια ζήτησε ακόμα και συγνώμη από την πρώτη του καλεσμένη που ήταν η Ελένη Μανουσάκη, ραδιοφωνική παραγωγός στον «Love Radio» αφού σήμερα η φιλοξενία τους δεν ήταν η καλύτερη. Στη συνέχεια και περνώντας στη στήλη των ζωδίων είπε για ακόμη μια φορά πως δεν είναι κεφάτη και ζωντανή καθώς επίσης και δεν πήγε στο δωμάτιο του Άλεξ για να μην τον κολλήσει και τη θέση της έδωσε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Τέλος, όταν υποδέχτηκε την βασική της καλεσμένη, τη Σίσσυ Χρηστίδου, έδειξε ακόμη μια φορά την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται αποκαλύπτοντας πως σκεφτόταν ακόμη και το ενδεχόμενο να φύγει από την εκπομπή στα μισά γιατί φοβόταν πως δεν θα καταφέρει να ανταπεξέλθει. Δείτε κάποια αποσπάσματα που αποδεικνύουν πως σήμερα δεν ήταν η μέρα της... ωραίας Ελένης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved