Media

Γιατί η Κοκκίνου απείλησε να φύγει από την εκπομπή της Ελένης;

Gossip-tv Team

Διπλωματικό επεισόδιο παραλίγο να γίνει σήμερα στην εκπομπή «Ελένη». Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη σήμερα η Έλλη Κοκκίνου.

Η τραγουδίστρια εκτός από τα επαγγελματικά της, τα νέα της επιχειρηματικά σχέδια και τα προσωπικά της μίλησε και για το γιο της Αλέξανδρο. Η Έλλη Κοκκίνου, η οποία έχει ψύχωση με τον μικρό ισχυρίστηκε πως όσο μεγαλώνει της μοιάζει ακόμα περισσότερο. Τότε η παρουσιάστρια ζήτησε να δει φωτογραφίες του Αλέξανδρου για να το διαπιστώσει και μόνη της. Δυστυχώς όμως για την τραγουδίστρια η Ελένη Μενεγάκη δεν είδε καμία ομοιότητα ούτε με την Έλλη ούτε με τον πατέρα του παιδιού, Παναγιώτη Βασιλειάδη.

«Το παιδί έχει δική του προσωπικότητα», είπε η Ελένη πυροδοτώντας την Έλλη Κοκκίνου. «Θες να με εκνευρίσεις... Θα φύγω και δεν θα ξανά έρθω», είπε εκνευρισμένη η τραγουδίστρια ενώ η παρουσιάστρια συνέχισε στο ίδιο μοτίβο. «Μη με εκνευρίζεις Ελένη, σε παρακαλώ. Γεια σας, φεύγω. Χάρηκα», είπε ξανά η τραγουδίστρια τονίζοντας πως δεν θα υπάρξει επόμενη φορά. Η συζήτηση βέβαια είχε και μια δόση χιούμορ αλλά όχι μόνο...

Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved