Ευγενία Μανωλίδου: Ζήτησε 1.000.000 ευρώ για να κάνει σόου στην Πάφο;
Media

Ευγενία Μανωλίδου: Ζήτησε 1.000.000 ευρώ για να κάνει σόου στην Πάφο;

Την αστρονομική αμοιβή του 1.000.000 ευρώ φαίρεται να ζήτησε η Ευγενία Μανωλίδου για να αναλάβει ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα στην Πάφο.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει με δημοσίευμά της κυπριακή εφημερίδα η οποία μάλιστα τονίζει πως η πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου απέρριψε την ιδέα οπερατικής παράστασης που θα αναλάμβανε η παρουσιάστρια, με τη συμμετοχή και άλλων καλλιτεχνών όπως της Μιμής Ντενίση. Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», η αστρονομική αυτή αμοιβή θα αφορούσε αμοιβές των καλλιτεχνών και του προσωπικού που θα συμμετείχε αλλά και διαμονές τους, αεροπορικά εισιτήρια και διαφημιστικά έξοδα. Λέγεται πως την περίοδο των διαπραγματεύσεων, επειδή το ποσό κρίθηκε πολύ μεγάλο, τελικά έπεσε στα 200.000 ευρώ καθώς βρέθηκαν χορηγοί για να καλύψουν τα υπόλοιπα έξοδα. Όμως και αυτή η προοπτική απορρίφθηκε καθώς η Πολιτιστική Επιτροπή έκρινε ότι στο συγκεκριμένο ποσό δεν περιλαμβάνονταν έκτακτα έξοδα όπως είναι οι υπερωριακές ασχολίες των υπαλλήλων στον Δήμο Πάφου, το ενοίκιο για το στήσιμο κερκίδων και αρκετά άλλα έξοδα. Δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει εκ νέου για να αποφασίσει. Όλα τα παραπάνω του διαψεύδει με γραπτή ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος της Πάφου Σάββας Γ. Βέργας στην οποία ο ίδιος αναφέρει: "Με έκπληξη διάβασα στη σημερινή έκδοση της εφημερίδας Προς αποκατάσταση της αλήθειας και ανατροπή εσφαλμένων εντυπώσεων που έχουν δημιουργηθεί, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

1. Ουδέποτε η κ. Μανωλίδου έθεσε, είτε γραπτώς είτε προφορικά, θέμα κάλυψης ολόκληρου του κόστους της παραγωγής από το δήμο Πάφου.

2. Το αίτημα που υπάρχει ενώπιον του δήμου είναι η διάθεση για τους σκοπούς της εκδήλωσης της υποδομής που θα είναι εγκατεστημένη στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου για τις ανάγκες του: «Pafos Aphrodite Festival» 2012 (διεθνές φεστιβάλ όπερας).

3. Για το θέμα δεν έχει ληφθεί τελική απόφαση, κάτι που αναμένεται να γίνει σε μια από τις προσεχείς συνεδρίες του δημοτικού συμβουλίου».

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Δήμαρχος της Πάφου να κινηθεί δικαστικά εναντίον όλων όσοι κυκλοφόρησαν μία τέτοια ψευδή, όπως υποστηρίζει, είδηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved