Ελένη Μενεγάκη: Η δύσκολη Κυριακή και η λάθος έμπνευση!
Media

Ελένη Μενεγάκη: Η δύσκολη Κυριακή και η λάθος έμπνευση!

Σήμερα το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει εκπομπή λόγω της απεργίας των ΜΜΕ.

Η παρουσιάστρια, όμως, βρήκε τρόπο να επικοινωνήσει με κάποιους από τους τηλεθεατές της μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter. Η Ελένη Μενεγάκη, αρχικά ενημέρωσε τους followers της πως σήμερα δεν έχει εκπομπή, γράφοντας: «Λοιπόν παιδιά όπως καταλάβατε σήμερα η εκπομπή δεν είναι ζωντανή. Έχουμε διαλέξει όμως ωραίες στιγμές από παλαιότερες εκπομπές!».

Στη συνέχεια, όμως, η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο και την ταλαιπωρία που πέρασε χθες το πρωί με τα παιδιά της εξαιτίας του... άστατου καιρού. Η ωραία Ελένη ξύπνησε, λοιπόν την Κυριακή το πρωί, είδε τον ήλιο και θέλησε να πάει με τα παιδιά της για μπάνιο στη Βάρκιζα. Όταν έφτασε όμως στην παραλία το σκηνικό άλλαξε και τη θέση του ήλιου πήραν μεγάλα μαύρα σύννεφα με τη βροχή να πλησιάζει... Τι έκανε τότε η παρουσιάστρια; «Πήρα τα παιδάκια χτες να πάμε για μπάνιο! Φτάσαμε Βάρκιζα κι αφού τους έβαλα μαγιό αντηλιακά και μπήκαν στην θάλασσα βγαίνει ένα μαύρο σύννεφο και πάει για μπόρα! Άντε να μαζέψεις μόνη 3 παιδιά πετσέτες τζαμπατζίδικα φρούτα και ότι άλλο! Τι έμπνευση είχα πάλι;;;;;», γράφει χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό.

Όσο για την ανταπόκριση των διαδικτυακών της φίλων... τεράστια. Πολύς κόσμος έσπευσε να της απαντήσει στα μηνύματα, να την συμπονέσει, να μοιραστεί με την παρουσιάστρια δικές του ιστορίες αλλά και να της προτείνει παραλίες για νέες αποδράσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved