Media

Ελένη Μενεγάκη: Τι της συνέβη για πρώτη φορά;

Gossip-tv Team

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία - για τα δικά της δεδομένα - περιέγραψε σήμερα το μεσημέρι στους συνεργάτες της, η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή «Ελένη».

Η παρουσιάστρια ρώτησε αν έχουν πάρει ποτέ τηλέφωνο κάποιον από το πάνελ υποψήφιοι βουλευτές για να ζητήσουν την ψήφο τους γιατί εκείνη δέχτηκε χθες μια κλήση γι' αυτό το θέμα και έμεινε άναυδη. «Σας έχουν πάρει ποτέ στο σπίτι σας να σας πουν "Γεια σας είστε η κυρία τάδε; είμαι η τάδε, και σας παίρνω για να με ψηφίσετε γιατί κατεβαίνω με το τάδε κόμμα στην περιφέρειά σας" Εμένα δε μου είχε συμβεί ποτέ, μου συνέβη φέτος κι είχα μείνει με το τηλέφωνο στο χέρι λέω "πώς είπατε;" Λέω φαντάζεστε πως ο καθένας έχει κάτι στο μυαλό του για το ποιον θα ψηφίσει εσείς όμως παίρνετε; Μου λέει ναι, ναι εγώ δεν θέλω κάτι άλλο απλώς να σας ενημερώσω», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν οι συνεργάτες της της είπαν πως είναι ένας τρόπος προσέγγισης και επικοινωνίας και τη ρώτησαν αν το σταθερό της τηλέφωνο είναι απόρρητο, επίσης ξαφνιάστηκε η Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας πως δεν γνωρίζει και πως η ίδια δίνει παντού το σταθερό της τηλέφωνο. «Παιδιά με συγχωρείτε το σταθερό σας τηλέφωνο δεν το δίνετε παντού; Μόνο εγώ το δίνω;», είπε συγκεκριμένα και στη συνέχεια άρχισαν οι εξηγήσεις.

Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved