Media

Ποιος δήλωσε: «Αυτό που έκανε ο Alpha στην Καραβάτου το έκανε κάποτε εκείνη σε μένα»

Gossip-tv Team

Το τελευταίο διάστημα είναι θέμα προς συζήτηση όσον αφορά στα mediaka νέα το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καραβάτου.

Θα είναι του χρόνου στην τηλεόραση; Δεν θα είναι; Θα είναι μόνη της ή με το σύζυγο, Κρατερό Κατσούλη; Είναι κάποια από τα ερωτήματα που προκύπτουν. Αδιαμφισβήτητα πριν περίπου ένα χρόνο που ο Alpha έδιωξε την Κατερίνα Καραβάτου - στις αρχές της σεζόν - και με την «κοιλιά στο στόμα» όλοι αιφνιδιάστηκαν και ένιωσαν συμπόνια.

Τώρα όμως έρχεται μια δήλωση βόμβα από έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά την παρουσιάστρια. «Αυτό που έκανε ο Alpha στην Καραβάτου το έκανε κάποτε εκείνη σε μένα. Πρέπει κάποια στιγμή να σκεφτόμαστε το παρελθόν μας και να ζούμε καλύτερα το παρόν μας», δήλωσε η Ζήνα Κουτσελίνη, στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη».

Η πρώην διευθύντρια ψυχαγωγικών προγραμμάτων και μετρ του είδους, μίλησε για την Κατερίνα Καραβάτου που γνώρισε τότε που παρακολούθησε στην πορεία και που βλέπει σήμερα. Η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν εκείνη που έφερε ουσιαστικά την παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη και της άνοιξε την πόρτα της τηλεόρασης. «Εκείνο το κορίτσι που συνάντησα τότε κάπου το έχασα στην πορεία, αυτή η απουσία μπορεί να της κάνει καλό και το άλλο κορίτσι που θα δω κάποια στιγμή να είναι καλύτερο. Αν το πήρε το μήνυμα... το πήρε», λέει χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν της έχει λείψει από την τηλεόραση; «Πιο πολύ έχει λείψει στην ίδια η τηλεόραση παρά στον κόσμο. Παρόλα αυτά, οφείλω να πω ότι είναι πάρα πολύ καλή παρουσιάστρια, ένας πολύ δυνατός άνθρωπος, έχει επίπεδο, έχει παιδεία απλώς δεν μου έχει λείψει από την τηλεόραση», απαντά.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, ακόμα, μιλάει και για τη στάση που κράτησε ο Κρατερός Κατσούλης σε όλη αυτή την ιστορία που βίωσε η σύζυγός του λέγοντας: «Το να έχεις παντρευτεί και αν βγαίνει ο σύζυγός σου και να λέει «δεν συμπεριφέρθηκαν καλά στο Κατερινάκι μου»... το κάνει ένας ερωτευμένος άντρας απλά θίγεται η επαγγελματίας Κατερίνα γιατί εκεί δίνεις πάτημα στον άλλο να μιλήσει για την Κατερίνα.»

Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved