«Ποδηλατοδράσεις»: Τι θα δούμε σήμερα στην εκπομπή
Media

«Ποδηλατοδράσεις»: Τι θα δούμε σήμερα στην εκπομπή

Τι θα δούμε σήμερα στην εκπομπή «Ποδηλατοδράσεις»;

Τον Παγκόσμιο πρωταθλητή ποδηλασίας Περικλή Ηλία, τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Κάππα αλλά και ένα ταξίδι στα Ιωάννινα φιλοξενούν οι «Ποδηλατοδράσεις» με την Αφροδίτη Σημίτη, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στις 1.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Οι ποδηλατοδράσεις ταξιδεύουν στα Ιωάννινα, μια πόλη που ποδηλατεί όπως απέδειξαν οι κάτοικοί της συμμετέχοντας στις ποδηλατοδράσεις και την ποδηλατοβόλτα .

Τι απορίες μπορεί να έχουν οι μικροί φίλοι σχετικά με το ποδήλατο; Η εκπομπή πήγε στο 34ο δημοτικό σχολείο Ιωαννίνων και οι μικροί φίλοι πήραν απαντήσεις σε όλα τα θέματα που έθεσαν στην μικρή ειδικό σχετικά με το ποδήλατο. Πριν λίγες ημέρες ο Περικλής Ηλίας ανέβασε την Ελλάδα ακόμα πιο ψηλά αφού στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στον αγώνα Marathon MTB που διεξήχθη στο Ornans της Γαλλίας. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ποδηλασίας που Έλληνας αθλητής στέφεται παγκόσμιος πρωταθλητής. Ο Περικλής Ηλίας μιλάει για τον συγκεκριμένο αγώνα. Ποδήλατα για όλους ή αλλιώς cyclo Ιωάννινα. Οι δημότες των Ιωαννίνων αλλά και οι επισκέπτες της πόλης μπορούν πλέον να δανείζονται από δυο σταθμούς μέσα στην πόλη δωρεάν ποδήλατα για τις μετακινήσεις τους με μια εύκολη διαδικασία την οποία παρουσιάζει η εκπομπή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved