Media

Νέα κόντρα στην tv: «Άδειασε» ο Μουτσινάς την Καινούργιου στη Μενεγάκη!

Gossip-tv Team

«Άρχισαν τα όργανα» για την Κατερίνα Καινούργιου και το Νίκο Μουτσινά.

Ο παρουσιαστής σήμερα το μεσημέρι ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, η Ελένη Μενεγάκη τον ρώτησε ποια από τις δύο συμπαρουσιάστριες του αγαπάει περισσότερο. Μια ερώτηση λίγο ιδιαίτερη, προσωπική και με απάντηση που δύσκολα δίνεται από συνεντευξιαζόμενο, ειδικά όταν η συνεργασία... τρέχει!

Και μπορεί ο Νίκος Μουτσινάς να είπε στην παρουσιάστρια πως «κλείνει σπίτια» όμως δεν απέφυγε την ερώτηση, απάντησε λέγοντας: «Η αδυναμία μου είναι η Μαρία» κι ενώ περιμέναμε όλοι να ικανοποιηθεί η παρουσιάστρια με την απάντηση η Ελένη συνέχισε λέγοντας του πως η Κατερίνα Καινούργιου θα κλαίει και θα στεναχωριέται. Όσο για το Νίκο Μουτσινά... όχι μόνο δεν πτοήθηκε αλλά τουναντίον «Πώς είναι στον Εξολοθρευτή που είναι κάτι δίμετρες καρακαλλόνες και μέσα είναι το Άλιεν; Αυτό είναι μην τη λυπάσαι». Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στα... προσωπικά, όχι του παρουσιαστή, των κοριτσιών και τότε ήταν που ο Νίκος τα «έδωσε» όλα.

Ο παρουσιαστής εξήγησε πως εδώ και ένα χρόνο δεν θέλει να έχει καμία επαφή με τα προσωπικά τους γιατί τον έχουν πλέον κουράσει. «Μεγάλες κοπέλες είναι πια και η Καινούργιου δεν είναι πια καινούργιου πάλιωσε, ας κάνουν ότι θέλουν» ενώ συμπλήρωσε πως αν τις δει στεναχωρημένες θα πάει να ρωτήσει μόνο τη Μαρία Ηλιάκη τι έχει γιατί η Κατερίνα θα του δώσει τις ίδιες απαντήσεις με παλαιότερα και το μόνο που θα έχει αλλάξει είναι το πρόσωπο.

Η ιστορία όμως δεν τελείωσε εκεί γιατί μετά η Ελένη Μενεγάκη πέρασε σε διαφημιστικό διάλειμμα και μόλις επέστρεψαν η συζήτηση ξανά πήγε στην Κατερίνα Καινούργιου και στην ομορφιά. Βλεφαρίδες, τρέσες και πολλά άλλα εμφανίστηκαν στη συζήτηση με τον Νίκο Μουτσινά να λέει «ποια είναι η πραγματική Καινούργιου;» και αν συνεχίζει θυμίζοντας στην παρουσιάστρια πως έχει «κλείσει σπίτια».

Κι όπως φαίνεται δεν είχε απόλυτο άδικο γιατί η «Ελένη» τελείωσε, το «Δέστε τους» ξεκίνησε και το κλίμα ήταν λίγο βαρύ. Ο παρουσιαστής ξεκίνησε την εκπομπή μίλησε σε όλους εκτός από την Κατερίνα Καινούργιου στην οποία δεν απεύθυνε καν το λόγο μέχρι να περάσουν στο πρώτο τους θέμα αλλά και η ίδια η νεαρή παρουσιάστρια φαινόταν αμίλητη, αγέλαστη και αρκετά προβληματισμένη. Γεγονός που άλλαξε μετά το πρώτο μισάωρο της εκπομπής.

Τώρα βέβαια εμείς αναρωτιόμαστε, όλα αυτά έγιναν τυχαία σήμερα στην «Ελένη»; Μπορεί ο Νίκος Μουτσινάς να έχει αυτή την άποψη αλλά είναι σωστό και επαγγελματικό να την εκφράζει δημόσια με άλλοθι το πηγαίο χιούμορ που τον χαρακτηρίζει; Και τέλος, μήπως τελικά τα σπίτια δεν τα «έκλεισε» η Ελένη Μενεγάκη αλλά ο παρουσιαστής με τις απαντήσεις και τις δηλώσεις του; Ίδωμεν...

Δείτε τα αποσπάσματα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved