Media

Παπαδάκης-Γεωργιάδης: Άγριος τσακωμός στον αέρα! Έριξαν διαφημίσεις!

Gossip-tv Team

Σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης είχε καλεσμένο τον Άδωνι Γεωργιάδη στην εκπομπή του!

Την ώρα που μιλούσαν για τις μειώσεις των μισθών και των επιδομάτων ο δημοσιογράφος τον ρώτησε «πόσα τηλεφωνήματα κάνετε την ημέρα κύριε Γεωργιάδη»;

Ο βουλευτής του απάντησε πολλά και ότι το ελληνικό δημόσιο του δίνει 200 ευρώ! Ενώ, ο Γιώργος Παπαδάκης τόνισε πως εκείνος τα πληρώνει όλα από την τσέπη του!

«Όχι δεν θέλω να τα ζητήσω από τον εργοδότη μου. Εάν έχετε την αξιοπρέπεια να πείτε ότι δεν θέλω να μου πληρώνει ο φτωχός πολίτης το τηλέφωνο» είπε ο δημοσιογράφος!

Τότε ο Άδωνις του απάντησε σε έντονο ύφος: «Έχουμε μειώσει τις συνολικές αποδοχές πάνω από 60 % από την αρχή της κρίσης. Κανένας άλλος κλάδος στην Ελλάδα δεν έχει μειώσει 60% τα εισοδήματα του! Άρα αυτά όχι σε εμένα! Σε άλλους οι οποίοι τα δέχονται. Για να είμαστε συνεννοημένοι, όταν θα κατεβάσουν οι δημοσιογράφοι 60% τότε να μας κάνουν υποδείξεις»

«Μην τα βάζουμε με τους δημοσιογράφους» είπε ο παρουσιαστής και ο Γεωργιάδης έριξε τα βέλη του «γιατί τι είναι οι δημοσιογράφοι; Θίξαμε την ιερά αγελάδα της δημοσιογραφίας»! Και επειδή ο τσακωμός συνεχιζόταν... έπεσαν διαφημίσεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved