Media

Η Μενεγάκη, ο στρατός και οι απορίες της: «Ποιος πυροβολεί τα πυροβόλα;»

Gossip-tv Team

Δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της το φαντάρο της η Ελένη Μενεγάκη! Κάθε φορά που βρίσκει ευκαιρία θέλει να μαθαίνει τα περί... στρατού!

Έτσι, η παρουσιάστρια θα μπορεί να είναι ακόμα πιο «κοντά» στο Ματέο Παντζόπουλο αφού θα μπορούν να μιλάνε την «ίδια γλώσσα»! Σήμερα, στην εκπομπή «Ελένη» το έναυσμα για να μιλήσει για τα φανταράκια της το έδωσε μια τηλεθεάτρια και διαδικτυακή φίλη της παρουσιάστριας η οποία της έστειλε ένα tweet που της έλεγε ότι σήμερα «γιορτάζει» η πόλη της η Δράμα λόγω της γιορτής της Αγίας Βαρβάρας. Τότε η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε πως «γιορτάζει» και το πυροβολικό. Αυτό ήταν αρκετό για να πάρει η συζήτηση άλλη... τροπή, «Μενεγάκικη»!

«Το πυροβολικό το πυροβολάνε μόνο οι ναύτες;», ρώτησε έντρομη η Ελένη Μενεγάκη σκεπτόμενη το σύντροφό της. «Το πυροβολικό είναι ένα σώμα μόνο του, όπλο», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την παρουσιάστρια να συνεχίζει να ζητάει εξηγήσεις. «Τα πυροβόλα κάποιος τα πυροβολάει όμως...», λέει η παρουσιάστρια.

Μετά από την εν λόγω ερώτηση τόσο οι συνεργάτες της όσο και η ίδια η Ελένη αποφασίζουν πως αυτή η συζήτηση είναι μάταιη και αλλάζουν θέμα. Έλα όμως που στο μυαλό της Ελένης Μενεγάκη τριγύριζε ο στρατός... Απόδειξη; Έκανε το πλατό... στρατό.

Δείτε τα αποσπάσματα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved