Η Ηλιάκη, η Μπεκατώρου και οι απορίες για τα προφυλακτικά!
Media

Η Ηλιάκη, η Μπεκατώρου και οι απορίες για τα προφυλακτικά!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση είχαν χθες το πρωί στην ραδιοφωνική τους εκπομπή η Μαρία Ηλιάκη, η Μαρία Μπεκατώρου και ο Μάκης Πουνέντης.

Το τρίδυμο του «Λάμψη» είχε τρελά κέφια και φάνηκε από τη συζήτησή τους! Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Aids η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για την απαραίτητη προστασία που όλοι πρέπει να παίρνουμε και προέτρεψε τους πάντες να αγοράζουν προφυλακτικά.

Τόσο η Μαρία Μπεκατώρου, όσο και ο Μάκης Πουνέντης της την «έπεσαν» ότι αυτά τα φροντίζει ο άντρας και δεν είναι δυνατόν να αγοράζει η ίδια προφυλακτικά. «Εγώ έχω πάντα σπίτι μου προφυλακτικά γιατί κανείς δεν ξέρει τι γίνεται....» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη. «Και τι τα κάνεις;» την ρώτησε ο Μάκης Πουνέντης για να πάρει την απάντηση «Τα τρατάρω!».

Μέσα σε όλο αυτό τα δύο κορίτσια απέκτησαν πολλές απορίες καθώς ο Μάκης Πουνέντης πάντα μιλώντας για αυτό το θέμα ρώτησε την Μαρία Ηλιάκη « Δηλαδή πας στο φαρμακείο ή στο περίπτερο και ζητάς ένα κουτί προφυλακτικά medium ή XL;»

«Γιατί έχουν νούμερα;» ρώτησαν και οι δύο με απορία... Η Μαρία Μπεκατώρου δήλωσε μάλιστα ότι πίστευε πάντα πως λόγω υλικού εφαρμόζουν σε όλα τα μεγέθη... «Αν είναι μεγάλο.... Αν είναι μικρό τι κάνεις; Το δένεις φιόγκο;» της απάντησε ο Μάκης Πουνέντης για να λάβει και από τις δύο την απάντηση πως δεν τους έχει τύχει –ευτυχώς- τέτοια περίπτωση. Δεν ήταν όμως η μόνη απορία! Η Μαρία Μπεκατώρου δεν ήξερε επίσης ότι τα προφυλακτικά έχουν ημερομηνία λήξης και είπε το μοναδικό... « Και τι; Όταν λήγουν, μυρίζουν;»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved