Media

Δείτε τι σόκαρε τη Μενεγάκη και «έριξε» διαφημίσεις

Gossip-tv Team

Μια είδηση που μετέφερε στην εκπομπή «Ελένη» ο Γρηγόρης Γκουντάρας ήταν ικανή να αποσυντονίσει αλλά και να μελαγχολήσει την Ελένη Μενεγάκη.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε τα όσα εξομολογήθηκε ο ηθοποιός Χιου Τζάκμαν σε συνέντευξή του και τον έκαναν να κλάψει. Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός αποκάλυψε τα συναισθήματά του όταν στην παιδική του ηλικία τον παράτησε η μητέρα του για να ζήσει τη ζωή της.

«Θυμάμαι ακόμα το πρωινό που έφυγε. Θυμάμαι που μου είπε αντίο. Εγώ πήγα στο σχολείο και όταν γύρισα δεν βρήκα κανέναν σπίτι» είπε ο Χιου Τζάκμαν και συνέχισε με βουρκωμένα μάτια: «Την επόμενη μέρα ήρθε ένα τηλεγράφημα από το Λονδίνο. Εκεί είχε πάει. Δεν πιστεύω ότι ήθελε να φύγει για πάντα. Πιστεύω ότι ήθελε να ξεσκάσει και μετά θα γύρναγε πίσω. Ο πατέρας μου κάθε βράδυ προσευχόταν να γυρίσει η μητέρα μου».

Αυτά τα λόγια και η είδηση ήταν ικανά για να προκαλέσουν αμηχανία σε παρουσιάστρια και συνεργάτες, να φέρουν έναν αναστεναγμό και την Ελένη Μενεγάκη να λέει: «Χωρίς λόγια, πάμε σε διαφημίσεις και επιστρέφουμε με τελείως άλλη κατάσταση».

Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved