Γιατί απειλεί με παραίτηση από τον Alpha η Ναταλία Γερμανού; Τι λέει η ίδια οργισμένη
Media

Γιατί απειλεί με παραίτηση από τον Alpha η Ναταλία Γερμανού; Τι λέει η ίδια οργισμένη

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερα ακούγονται περί άτυπης κόντρας ανάμεσα στη Ναταλία Γερμανού και το νέο πρόσωπο στην εκπομπή της «Μες στην καλή χαρά" Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν για εντάσεις ανάμεσά τους.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Παραπολιτικά» όμως, η κατάσταση είναι ακόμα πιο έκρρυθμη από ό,τι κάποιοι θέλουν να πιστεύουν καθώς η Ναταλία Γερμανού απειλεί ακόμα και με παραίτησηαπό το κανάλι. «Ακόμα και με παραίτηση απειλεί η Ναταλία Γερμανού, αν, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντος της, συνεχιστεί η προβολή της πολλά υποσχόμενης Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, που έχει προστεθεί στο πάνελ της εκπομπής της. Κι ενώ η νεαρή τηλεπερσόνα φαίνεται να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, η Ναταλία μοιάζει να "χάνει την μπάλα" όπως σχολιάζουν συνεργάτες της» αναφέρει το δημοσίευμα. Μάλιστα, η Ναταλία αντέδρασε αμέσως σε όσα γράφονταν στο δημοσίευμα και έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, μην κρύβοντας την ενόχλησή της αλλά και την οργή της:

«Είναι δυνατόν;; Ό,τι πιο άκυρο και ψευδές έχω διαβάσει! Κρίμα...» έγραψε η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved