Γρηγόρης Αρναούτογλου για Βαγγέλη Περρή: «Νομίζω ότι είναι εκείνος που πρέπει να κοιτάξει τι συμβαίνει με την ηλικία του»
Media

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Βαγγέλη Περρή: «Νομίζω ότι είναι εκείνος που πρέπει να κοιτάξει τι συμβαίνει με την ηλικία του»

Η κόντρα ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στον Βαγγέλη Περρή καλά κρατεί. Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γρηγόρης απαντά στον Βαγγέλη Περρή με το... γάντι!

«Αυτό που παρουσιάζω τώρα είναι ο νέος μου εαυτός και τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά. Αν κάποιος δεν μπορεί να το καταλάβει, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Δεν υπάρχει καμία σχέση του Γρηγόρη του παρελθόντος μ' αυτόν τον Γρηγόρη που βγαίνει στους δρόμους. Και συγνώμη, θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι αυτός ο Γρηγόρης κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλύτερος», λέει στο 7 μέρες tv και συνεχίζει: « Επίσης μετά την φυγή του Βαγγέλη Περρή από τον "Sfera" και μετά τον ερχομό μου και τη μεγάλη επιτυχία της ραδιοφωνικής μας εκπομπής στην ίδια ώρα της εκπομπής του, ανακαλύπτω μια ιδιαίτερη "αγάπη" που μου δείχνει όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Πρόσφατα μου είπαν ότι με ανάρτησε και στον πίνακα ανακοινώσεων του σταθμού που δουλεύει σαν πεντάμορφο και τη συνεργάτιδα του, Έλενα Παπαβασιλείου σαν τέρας. Νομίζω ότι είναι εκείνος που πρέπει να κοιτάξει τι συμβαίνει με την ηλικία του. Και να μην ξεχάσω να πω ότι είναι και εκείνος δουλευταράς», καταλήγει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved