Media

Ο εκνευρισμός της Μενεγάκη για τις φωτογραφίες με την μαντήλα. Δείτε τι είπε στην εκπομπή της!

Gossip-tv Team

Σήμερα η Ελένη Μενεγάκη έδειξε έντονα τον εκνευρισμό της προς τους φωτογράφους!

«Με κανιβαλίζετε για τις φωτογραφίες που είμαι με τη μαντήλα. Το καταλαβαίνω... Τις είδα κι εγώ και γέλαγα, αλλά μπείτε και στη θέση μου. Καμιά μέρα θα με πιάσει κανένας πόνος, κανένας σφάχτης σε καμιά εξοχή... ε δεν μπορώ να αισθάνομαι συνέχεια ότι κάποιος είναι από πίσω μου και δεν μπορώ ούτε να σταματήσω στην εξοχή. Δεν γίνεται άλλο. Κάποια στιγμή σε πιάνει και λες "δεν είμαι καλά" δε θέλω να έχω πρόσωπο, θέλω να έχω μια μαντήλα», είπε χαρακτηριστικά για τις φωτογραφίες που ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας.
Και συνέχισε: «Όχι τίποτε άλλο, αλλά ανησυχώ εκεί στα λαγκάδια μη γλιστρήσει κανένας φωτογράφος και τσακιστεί και μετά τρέχουν εμένα».
Μάλιστα είπε: «Τώρα στα βουνά σκέφτηκα να τις βγάζω μόνη μου τις φωτογραφίες για να μην τραβιούνται οι άνθρωποι και πάθουν κανένα ατύχημα. Θα τις βγάζω μόνη μου και θα τις ανεβάζω στο Twitter, να τις βλέπετε να τις χαίρεστε μωρέ! Αφού θέλετε να με βλέπετε και στις προσωπικές μου στιγμές, αυτές που φαίνονται δηλαδή θα σας τις ανεβάζω εγώ. Τι θέλετε; Το κομμωτήριο; Άλουστη; Αναμαλλιασμένη; Πάρτε τη ρε να ησυχάσουμε όλοι!».
Και κατέληξε: «Εγώ δεν ήξερα ότι θέλετε να με βλέπετε τόσο πολύ... Εγώ νόμιζα ότι θα με βαρεθείτε, αλλά αφού σας αρέσει να με βλέπετε θα τρελαθείτε να με βλέπετε»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved