Media

Τα κλάματα της Σταμάτη για φωτογραφίες της, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας!

Gossip-tv Team

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει την Σάσα Σταμάτη να είναι σκληρή, όμως σήμερα είδαμε μία άλλη πλευρά της! Σήμερα η δημοσιογράφος έβαλε τα κλάματα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό mou» λόγω προσωπικών φωτογραφιών που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας!

Τι έγινε ακριβώς; Ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε να βγουν στον αέρα οι φωτογραφίες που δείχνουν για πρώτη φορά την Σάσα Σταμάτη με τον σύντροφό της. Η Σάσα ένιωσε αμήχανα στην αρχή και στη συνέχει επιτέθηκε στον Γιώργο Λιάγκα λέγοντας: "Αυτό είναι μαγκιά; Νιώθεις καλά; θα μπορούσες τουλάχιστον να μου το πεις. Μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα". Και έπειτα έβαλε τα κλάματα, ο Γιώργος Λιάγκας τότε ήρθε σε δύσκολη θέση, ενώ η Φαίη Σκορδά απλώς κοιτούσε και δεν ήξερε τι να πει!
Και αφού οι συνεργάτες της Φαίης και του Γιώργου είδαν πόσο δύσκολα ένιωθαν οι δυο παρουσιαστές, τότε ξέσπασαν σε γέλια και τους ευχήθηκαν χρόνια πολλά για την Πρωταπριλιά! Μόλις κατάλαβε την πλάκα που του έκαναν ο Γιώργος Λιάγκας υποσχέθηκε στην Σάσα Σταμάτη ότι όντως θα βγάλει στον αέρα τον άγνωστο αγαπημένο της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved