Έλληνας ηθοποιός δέχθηκε τον ρατσισμό επειδή έγινε ταξιτζής!
Media

Έλληνας ηθοποιός δέχθηκε τον ρατσισμό επειδή έγινε ταξιτζής!

Άφησε το θέατρο και έπιασε το τιμόνι. Είναι ταξιτζής και παλεύει κάθε μέρα για το μεροκάματο.

Αυτές τις μέρες περιμένει να γεννήσει η σύντροφός του και να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι που θα είναι κορίτσι. «Είμαστε δέκα χρόνια μαζί, αλλά θα παντρευτούμε φέτος με πολιτικό γάμο λόγω του παιδιού», δηλώνει ο Γιώργος Δουρής στην εφημερίδα News!

Όταν είδε ότι «έρχονται τα σκούρα», πήρε ένα ταξί: «Όταν είχα πάρει το ταξί το νοίκιαζα, αλλά τώρα αναγκάζομαι να το δουλεύω. Άμα έχεις οικογένεια δεν μπορείς να κάνεις το ψώνιο σου στο θέατρο. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κάθονται σε έναν καναπέ, φωνάζουν και κατηγορούν τους πολιτικούς, τη Μέρκελ, γενικά όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό τους. Εγώ έχω φτάσει μέχρι και 13 ώρες μέσα στο ταξί σε μία μέρα. Αυτή είναι η άμυνά μου για να αντιμετωπίσω την κρίση».
Και τονίζει: «Είναι πολλοί οι επώνυμοι ηθοποιοί που πεινάνε και παίρνουν λεφτά από το Σωματείο των Ηθοποιών για να ζήσουν. Κι έχουν και το κόμπλεξ ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο εκτός από θέατρο. Εγώ είχα σπουδάσει ηθοποιός και καπετάνιος, δεν ήξερα να κάνω κάτι άλλο, οπότε το ταξί ήταν το μόνο που είχα για να επιβιώσω και να μην ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Για μένα μεγαλύτερη ντροπή είναι να χρωστάς, να σε κυνηγάνε και να μην έχεις να ταΐσεις την οικογένειά σου, παρά να δουλεύεις, ακόμα και στο ταξί».
Δε διστάζει να πει πως έχει δεχθεί ρατσισμό ακριβώς επειδή πλέον κάνει αυτό το επάγγελμα. "Ο άλλος μπορεί να μην έχει σπίτι να μείνει και αντί να θέλει να γίνει καλύτερος από σένα, χαίρεται μόλις εσύ γίνεις σαν κι αυτόν. Όσοι με γνωρίζουν στο ταξί μου λένε την ίδια κουβέντα: "εσύ ταξιτζής; Τα παράτησες;". Αν με έβλεπαν σε άλλη δουλειά δεν θα μου το έλεγαν αυτό. Ακούω και τα "πού είσαι, χάθηκες, ήσουν ταλαντούχος", αλλά ακόμα κι αυτό είναι άσχημο, γιατί σου το λένε σαν να έχεις πεθάνει. Ο ηθοποιός μέχρι να πεθάνει βιολογικά, παραμένει ηθοποιός".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved