Media

Το «καρφί» του Λιάγκα! Δεν είπε τον καιρό: «Η περιπέτειά μας ευτυχώς τελειώνει αύριο. Η τσιγγανιά στο μεγαλείο της»

Gossip-tv Team

Σήμερα είναι η προτελευταία εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας πέταξε τις σπόντες του, έκανε το σταυρό του και δεν είπε τον καιρό!

«Η περιπέτεια συνεχίζεται και ευτυχώς λαμβάνει τέλος αύριο. Αυτό που ζήσαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες να μην το ξαναζήσει άνθρωπος. Η τσιγγανιά σε όλο της το μεγαλείο. Τώρα ερχόμαστε και στο χώρο σας αβάδιστα, αβασάνιστα, εγώ σας είπα να πάρετε κανένα τηλέφωνο να βγούμε από καμιά βεράντα, δεν με πήρατε. Ευτυχώς τελειώνει αύριο η εκπομπή γι΄ αυτή τη σεζόν», είπε και έκανε το σταυρό του!

Και τόνισε απευθυνόμενος στον Παύλο Σταματόπουλο: «Η συμφωνία με το κανάλι ήταν να βγάλουμε εκπομπές μέχρι το τέλος Ιουνίου, μετά δεν προβλέπεται, οπότε είναι η τελευταία εκπομπή αύριο. Δεν πρόλαβες. Έπρεπε να μας προλάβεις. Δεν έχουμε ακόμα καταλήξει αν θα γίνει εκπομπή του χρόνου στο MEGA, δεν ξέρουμε, οπότε αν ξέρεις κάτι παραπάνω για μας να έρθεις να μας το πεις».
Ο Γιώργος δεν είπε τον καιρό και δήλωσε: «Ρε Στέλιο ποιος σου είπε ότι με τόσο μικρό μόνιτορ μπορώ να δω; Ειδικά σήμερα που δεν τον έχω ακούσει τον καιρό. Πώς μπορώ να βλέπω εκεί και να λέω, για πες μου τώρα εσύ. Θα το κάνουμε κι αυτό στη ζωή μας. Πάρτε μου τον χάρτη της Ευρώπης γιατί δεν ξέρω γενική πρόβλεψη. Τι να κάνω;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved