Η Χουρέμ εξομολογείται από το ψυχιατρείο: «Το σημαντικό είναι ότι ζω»
Media

Η Χουρέμ εξομολογείται από το ψυχιατρείο: «Το σημαντικό είναι ότι ζω»

Όπως είναι γνωστό η Μεριέμ Ουζερλί, γνωστή σε όλους μας ως «Χουρέμ» από την πετυχημένη σειρά «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής» βρίσκεται σεψυχιατρική κλινική!

Η ηθοποιός δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και νοσηλεύεται σε κλινική στην Γερμανία. Μάλιστα διέρρευσε φωτογραφία της από την ψυχιατρική κλινική που είναι.

Η ηθοποιός έγραψε στη σελίδα της στο facebook:

"Αγαπημένοι φίλοι, θέλω καταρχήν να ζητήσω συγνώμη που άργησα να επικοινωνήσω μαζί σας. Αυτή είναι η πρώτη μέρα που νιώθω λίγο καλύτερα. Η θεραπεία μου πάει πολύ καλά και οι δύσκολες μέρες είναι τώρα πίσω μου. Ο Can o σύντροφός μου είναι στο πλευρό μου και αυτό μου κάνει πολύ καλό. Σας στέλνω την αγάπη μου και ευχαριστώ για τις ευχές σας. Με τη θέληση του θεού θα επιστρέψω πιο δυνατή μετά από αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαι ζωντανή! Με παρακολουθεί ένας από τους σημαντικότερους και καλύτερους καθηγητές ψυχιατρικής της Γερμανίας και ελπίζω ότι γρήγορα θα ανακτήσω την ενέργεια και τη δύναμή μου. Αυτή την περίοδο της ζωής μου πρέπει να ξεκουραστώ για αυτό δεν θα μπορώ να επικοινωνώ συχνά μαζί σας στο διαδίκτυο. Ο θεός να σας έχει καλά σας αγαπώ πολύ όλους"

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved