Αγγελική Χατζηδημητρίου: Η δημοσιογράφος που καθηλώθηκε στο καροτσάκι, περιμένει τη δικαίωση!
Media

Αγγελική Χατζηδημητρίου: Η δημοσιογράφος που καθηλώθηκε στο καροτσάκι, περιμένει τη δικαίωση!

Η Αγγελική Χατζηδημητρίου, δημοσιογράφος από τη Χίο πριν από εφτά χρόνια δέχτηκε επίθεση από ιδιωτικό φρουρό του εργοστασίου της ΔΕΗ στο νησί, ενώ ασκούσε το επάγγελμα της.


Η άγρια επίθεση και οι λανθασμένες ιατρικές γνωματεύσεις, είχαν ως αποτέλεσμα η Αγγελική να καθηλωθεί στο αναπηρικό καροτσάκι και να επικοινωνεί με το ανοιγοκλείσιμο βλεφάρων. Μόνο η ακοή της δεν έχει πειραχτεί.
Για να μιλήσει λέει την αλφαβήτα που είναι χωρισμένη σε σύμφωνα-φωνήεντα και τα σύμφωνα σε 4 στήλες. Όταν λέει κάποιος το σωστό γράμμα, κλείνει τα μάτια.
Αύριο στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Βορείου Αιγαίου θα συνεχιστεί η δίκη για την υπόθεση της.
Η ίδια λέει στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία: «Εφτά ολόκληρα χρόνια παραμένω καθηλωμένη σε αναπηρική καρέκλα, ενώ σε κανέναν από τους υπαίτιους της κατάστασης μου δεν επιβλήθηκε κάποια σοβαρή ποινή. Όλο αυτό τον καιρό, ζούσα εκείνο το Σάββατο του τραυματισμού μου. Με ανάγκασαν να παρατήσω τα παιδιά μου, 1η και 2α δημοτικού, να τα αφήσω σε μια ηλικία που είχαν τις λιγότερες μνήμες.Δεν μπορώ να τα αγγίξω, να τους μιλήσω, να τα βοηθήσω. Παρατηρώ ανήμπορη το σώμα μου να αλλοιώνεται, ακόμα και τα συναισθήματα μου ν΄ αλλάζουν».
Και συνεχίζει: «λόγοι ηθικοί με κάνουν να θέλω την τιμωρία των υπευθύνων».


Και καταλήγει: «Δεν έχω τρόπο να ξεσπάσω. Μόνο σκέφτομαι. Τώρα ο χρόνος έχει άλλη διάσταση. Αρνούμαι να΄χω τον υπολογιστή, γιατί δεν θέλω να βάλω άλλο ένα μηχάνημα στη ζωή μου. Βέβαια κουράζομαι, και κουράζω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved