Αποκάλυψη Παπαδόπουλου για το παρασκήνιο της μεταγραφής του:«Κουμπάρος στο γάμο μου με τον Alpha ήταν ο Λαζόπουλος»
Media

Αποκάλυψη Παπαδόπουλου για το παρασκήνιο της μεταγραφής του:«Κουμπάρος στο γάμο μου με τον Alpha ήταν ο Λαζόπουλος»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα μας λέει «Στην υγειά μας» από τον Alpha και αποκαλύπτει το παρασκήνιο της μεταγραφής του.


«Κουμπάρος στο γάμο μου με τον Alpha ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος. Έβαλε κι αυτός το χεράκι του γιατί ήθελε να δυναμώσει κι άλλο η ομάδα του Alpha. Έχουμε γερή σχέση, υπάρχει αλληλοεκτίμηση και πίστεψέ με το "Στην υγειά μας" έπρεπε να φιλοξενηθεί στο κανάλι, συνεχίζοντας την ισχυρή του πορεία. Είχα παίξει μαζί του στην μεγάλη του επιτυχία "Ήταν ένα μικρό καράβι" κι ενώ κάποια στιγμή αργότερα θέλησαν να βάλουν ζιζάνια ανάμεσά μας, εμείς τα βρήκαμε ξανά με μεγάλο χιούμορ. Πήγα και στο σαρωτικό Τσαντίρι του και τώρα ήρθε η ώρα να πάω στον Alpha, με εκείνον να έχει παίξει σημαντικό ρόλο σ' αυτό», είπε χαρακτηριστικά TV Ζάπινγκ.
Όσο για την ΕΡΤ δηλώνει: «Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν εγκατέλειψα την ΕΡΤ. Μου είχαν γίνει κατά καιρούς δελεαστικότατες προτάσεις για να μεταγραφώ σε ιδιωτικά κανάλια, υπήρξαν πολλές "σειρήνες", αλλά ποτέ δεν έφυγα. Έριξα την αυλαία χωρίς κανείς να ξέρει πότε και πώς θα ανοίξει ξανά, έγινε κάποια κουβέντα ότι ήθελαν την εκπομπή, αλλά δεν μπορούσαν να πουν τίποτα σίγουρο και δεν ήξεραν πότε θα υπάρξουν οι απαντήσεις. Ζουν πενήντα οικογένειες από την εκπομπή μου, δεν μπορούσα λοιπόν να διακινδυνέψω να τις αφήσω χωρίς δουλειά. Θα το ξανατονίσω γιατί έχει μεγάλη σημασία: δεν εγκατέλειψα την κρατική τηλεόραση. Βρήκα νέα στέγη γιατί υπήρχε ρευστότητα και μεγάλη ανασφάλεια σε μια εποχή που είναι πολύ δύσκολη».
Και τονίζει: «Δεν πήρα ποτέ χρυσά πακέτα κι ας θέλησαν να το παίξουν πολλοί αυτό πετώντας μου λάσπη. Πήρα πολύ καλά λεφτά και τώρα βάση των νέων δεδομένων έκλεισα καλά χρήματα», είπε.
Τέλος για το ξαφνικό κλείσιμο της ΕΡΤ λέει στο περιοδικό: «Ήταν σοκαριστικό αυτό που έγινε. Ήταν άστοχη και άκομψη η κίνηση, αλλά έπρεπε να συμβεί το ξεσκαρτάρισμα αυτό γιατί υπήρχε παθογένεια, υπήρχε αρρώστια στην κρατική τηλεόραση. Κακά τα ψέματα. Γίνονταν σημεία και τέρατα εκεί. Δεν αναφέρομαι στους ανθρώπους που δούλευαν πολύ σκληρά. Αναφέρομαι στους άλλους, σ' αυτούς που δεν πάταγαν ποτέ και τα έπαιρναν χοντρά, στους διαπλεκόμενους, στους κηφήνες, στους αργόσχολους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved