Μουρατίδης-Σώκου: Και η κόντρα καλά κρατεί!
Media

Μουρατίδης-Σώκου: Και η κόντρα καλά κρατεί!

Δεν φαίνεται να τελειώνει η κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Μουρατίδη και την Ροζίτα Σώκου.

Με δηλώσεις του ο Μουρατίδης επιτέθηκε στην Ροζίτα Σώκου για τις δηλώσεις που είχε κάνει για την Μελίνα Μερκούρη. Είχε πει η κυρία Σώκου πως: «η Μελίνα Μερκούρη ήταν ελεεινή ηθοποιός» και ο Νίκος Μουρατίδης της απάντησε μέσα από συνέντευξή του: «Η Μελίνα είναι υπεράνω ταλέντου. Ήταν ένα άστρο λαμπερό και μοναδικό. Η κυρία Ροζίτα Σώκου δυστυχώς, δεν ήταν τίποτα. Χρόνια ολόκληρα μας πρήζει με τον Νουρέγιεφ και διάφορους άλλους «φίλους» της, που δεν διστάζει μετά θάνατον να τους ξεμπροστιάζει. Γιατί δεν το έκανε όσο ζούσαν; H Μελίνα ήταν μια όμορφη, σέξι και παθιασμένη γυναίκα. Η κ. Σώκου είναι μια άσχημη, ανέραστη και μανιοκαταθλιπτική».

Τι του απάντησε η Ροζίτα Σώκου; «Είναι άνθρωποι που τους αρέσει να βρίζουνε! Ήθελε κι αυτός να πει κάτι. Να βρίσει ήθελε! Οι άνθρωποι θέλουν να βρίσουνε. Εγώ είμαι πάρα πολύ εύθυμος άνθρωπος. καταθλιπτική δεν είμαι, και μανιοκαταθλιπτική δεν είμαι. Τα λέω χρόνια τώρα. Είναι όλα τυπωμένα» τόνισε στην κάμερα του Star.

Μάλιστα, δεν πήρε πίσω τις δηλώσεις που έκανε για τη Μελίνα Μερκούρη, λέγοντας: «Εμένα τις Κυριακές με βοηθάνε. Γιατί δεν μου έχει μείνει τίποτα από σύνταξη. Μου φέρνουνε κολοκύθια, μου φέρνουνε αυγά, διάφορα πράγματα. Ζω πάρα πολύ απλά. Δεν επιδιώκω τα πέντε γούνινα πανωφόρια όπως απαιτούσε η Μελίνα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved