Η μπηχτή του Νίκου Μουτσινά: «Κάτσε να δούμε που θα τη βάλει ο ΑΝΤ1 όλη τη showbiz που πήρε...»
Media

Η μπηχτή του Νίκου Μουτσινά: «Κάτσε να δούμε που θα τη βάλει ο ΑΝΤ1 όλη τη showbiz που πήρε...»

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για τις μεταγραφές των παρουσιαστών, την μετακίνηση των Σκορδά-Λιάγκα, την μεταγραφή της Ναταλίας Γερμανού αλλά και την «μετακόμιση» του Πέτρου Κωστόπουλου στο Mega!


O παρουσιαστής λέει για τον Αlpha και το γεγονός ότι έμεινε ακόμα ένα χρόνο στην ίδια εκπομπή, στο «Δέστε τους»!
"Σου φαίνομαι για τύπος που μπορεί κανείς να τον...δέσει ; Είχα συμφωνήσει να μείνω στον ALPHA και για το "Δέστε τους" και για μια νέα εκπομπή και όταν ήρθε η πρόταση για το πρωινό, απλά την αρνήθηκα. Είχα δώσει τα χέρια και δεν έκαν πίσω..." είπε στο Tv Zαπινγκ!
Σε ό,τι αφορά στις ομοιότητες του late night show που ετοιμάζει, στα πρότυπα του "Chelsea lately", με την εκπομπή που ετοιμάζει η Ναταλία Γερμανού λέει: "Η ίδια μου είπε ότι δεν θα κάνει κάτι ανάλογο..." και για την μεταγραφή της τονίζει: "Ηρωική! Έκλεισε επιτυχημένα ένας κύκλος, ανοίγει ένας καινούργιος. Οϋτε μας δένουν, ούτε μας φυλακίζουν τα κανάλια και ούτε τα παντρευόμαστε! Εργαζόμαστε σε αυτά και κάποια στιγμή οι κύκλοι κλείνουν"
Για την μετακίνηση Λιάγκα-Σκορδά, αλλά και του Κωστόπουλου στο «Πρωινό» τόνισε:"Μεγάλη κινητικότητα! Κι αυτό είναι καλό, γιατί για καιρό τα νερά λίμναζαν. Τώρα ταράχτηκαν και ίσως ανανεωθεί το ενδιαφέρον του κόσμου. Για τον Λιάγκα και τη Σκορδά τι να σου πω ; Θα είχαν λόγο να φύγουν από ένα κανάλι για να πάνε σε ένα άλλο και να κάνουν την ίδια εκπομπή. Για τον Κωστόπουλο πάλι, έπαθα αυτό που όπως ξέρω, έπαθαν πολλοί. "Α, αλήθεια.." είπα. Δεν το είχα φανταστεί, τον είχα για βραδινό τύπο. Όσο για τον ΑΝΤΕΝΝΑ, που μάζεψε όλη τη showbiz, κάτσε να δούμε που θα τη βάλει και θα επανέλθουμε"!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved