Πρεμιέρα για την Ναταλία Γερμανού σήμερα
Media

Πρεμιέρα για την Ναταλία Γερμανού σήμερα

«Οι άντρες έτοιμοι για όλα» πρώτοι καλεσμένοι σήμερα της Ναταλίας Γερμανού στις 23:45.


Όλες οι διασημότητες που έχετε δει, όπως δεν τις έχετε ξαναδεί έρχονται στη νέα εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ΑΝΤ1! Πρόσωπα αγαπητά, δημοφιλή, πετυχημένα, θα πρωταγωνιστήσουν στο καινούργιο talk show... και θα «κλέψουν» τις εντυπώσεις, σε μια εκπομπή γεμάτη εκπλήξεις, χιούμορ, άγνωστες ιστορίες, «πιπεράτες» ερωτήσεις, αποκαλυπτικές απαντήσεις αλλά και συγκίνηση.
Η Ναταλία Γερμανού προσκαλεί στο στούντιο κάθε φορά κι έναν celebrity, ο οποίος θα πρέπει να «επιβιώσει» από τις δοκιμασίες και τις εκπλήξεις που τον περιμένουν στο πλατό. Πόσα μπορεί να εξομολογηθεί ένας star σε μια φίλη του, μπροστά στην κάμερα; Η απάντηση είναι... όσα δεν φαντάζεστε! Αφού η παρουσιάστρια με εύθυμο, χιουμοριστικό, τρυφερό αλλά και καυστικό τρόπο, θα προσεγγίζει άγνωστες πτυχές της ζωής της διασημότητας που θα φιλοξενεί, χωρίς να «χαρίζεται»... γιατί σε αυτή την εκπομπή, καμία κουβέντα δεν θα λήγει αν δεν βγαίνει στο φως και μια «ζουμερή» αποκάλυψη!
Αυτή την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου πρώτοι καλεσμένοι της εκπομπής οι: Κώστας Κόκλας, Θανάσης Ευθυμιάδης, Κώστας Ευρυπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης και Μάνος Ιωάννου, πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης «ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ» που ανεβαίνει για δεύτερη σεζόν με εξαιρετική επιτυχία στο θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ. Κάθε Παρασκευή στις 23:45 «Η ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ» στον ΑΝΤ1 και προβλέπεται... πιο απρόβλεπτη από ποτέ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved