Τα βέλη του Βίδου στο Dancing: Η Δούκισσα και οι κομπάρσοι!
Media

Τα βέλη του Βίδου στο Dancing: Η Δούκισσα και οι κομπάρσοι!

Δεν γλίτωσε από την πένα του Κοσμά Βίδου το χορευτικό σόου του Ant1 «Dancing with the stars»! Ο τηλεκριτικός σχολίασε την εμφάνιση της Δούκισσας χαρακτηρίζοντας της ως «Μπάρμπι-Σταχτοπούτα».

«Παρακολούθησα πρόσφατα ένα επεισόδιο του σόου της Queen Latifah. Καλεσμένη της ήταν η Ντόλι Πάρτον, η οποία παρωδώντας τον εαυτό της βγήκε ως... γιαγιά-ράπερ και κέρδισε τις εντυπώσεις. Δεν ήταν δύσκολο καθώς αυτή η σχεδόν «πλαστική» σήμερα «Backwoods Barbie» (όπως αυτοχαρακτηρίζεται σε ένα τραγούδι της) δεν παύει να είναι μια γυναίκα με ταλέντο. Οπότε η άνεση με την οποία αλώνιζε στη σκηνή δεν μου έκανε εντύπωση», γράφει στο Βήμα και συνεχίζει: «Την ίδια ακριβώς απλότητα στην εμφάνισή τους υιοθετούν κάθε φορά που υποδέχονται στο στούντιο τους μεγάλους του κινηματογράφου, του θεάτρου και της μουσικής δύο άλλες διάσημες και ακριβοπληρωμένες παρουσιάστριες, οι Ελεν Ντι Τζενέρις και Οπρα Γουίνφρεϊ», ενώ λίγο πιο κάτω συνεχίσει: «Το άριστο κατ' εμέ στυλιστικό παράδειγμά τους θα πρέπει να διδαχθούν οι εν Ελλάδι image makers, στυλίστες αλλά και οι τηλεπερσόνες που, αν δεν φορέσουν την Αρτα, τα Γιάννενα και όλη τη Βαλκανική χερσόνησο μαζί, δεν βγαίνουν στο γυαλί. Για να καταλάβουν το αυτονόητο: ότι ο παρουσιαστής όσο πιο απλά είναι ντυμένος τόσο πιο καλά γράφει στο γυαλί. Και ότι με τις χωρίς μέτρο... μεταμφιέσεις τους το μόνο που καταφέρνουν είναι να επιβεβαιώσουν τον αρρωστημένο εγωκεντρισμό τους αλλά και τη βαθιά επαρχιώτικη αισθητική τους.

Δεν γνωρίζω αν η όμορφη και χαριτωμένη Δούκισσα Νομικού, παρουσιάστρια του «Dancing with the stars», επέλεξε μόνη την κατακόκκινη, υπερφανταχτερή τουαλέτα που φόρεσε στην πρεμιέρα της εκπομπής ή απλώς ακολούθησε τις οδηγίες των ειδικών. Ο,τι και αν έγινε, το αποτέλεσμα ήταν μια Μπάρμπι-Σταχτοπούτα που είχε πάει στον χορό αποφασισμένη να λάμψει μόνο εκείνη και να σβήσει τη λάμψη όλων των διαγωνιζόμενων (ορισμένοι εκ των οποίων δεν είναι ούτως ή άλλως γνωστοί στο ευρύ κοινό), γεγονός που μετέτρεψε το «Dancing with the stars» σε «Dancing with the star», τη μία και μοναδική σταρ της βραδιάς, που περιστοιχίζεται από κομπάρσους. Αυτό τελικά ήταν το ζητούμενο;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved