Μπεκατώρου: «Σκέφτηκα να πάρω τη μικρή Μαρία! Είπα, ότι αν αυτό το κοριτσάκι είναι τόσο δυστυχισμένο, ας το πάρουμε εμείς»
Media

Μπεκατώρου: «Σκέφτηκα να πάρω τη μικρή Μαρία! Είπα, ότι αν αυτό το κοριτσάκι είναι τόσο δυστυχισμένο, ας το πάρουμε εμείς»

Την αποκάλυψη ότι σκέφτηκε κάποια στιγμή πριν από μερικές εβδομάδες όταν στην επικαιρότητα πρώτο θέμα ήταν η μικρή Μαρία που βρέθηκε σε καταυλισμό των Ρομά, να την πάρει για να τη μεγαλώσει η ίδια κάνει μέσα από συνέντευξή της η Μαρία Μπεκατώρου!

Η παρουσιάστρια, η οποία παραδέχεται ότι διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της επαγγελματικά αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, δεν έκρυψε ότι σκέφτηκε σοβαρά να υιοθετούσε εκείνη τη μικρή Μαρία. «Σκέφτηκα να την πάρω! Είπα, ότι αν αυτό το κοριτσάκι είναι τόσο δυστυχισμένο, ας το πάρουμε εμείς, μαζί μας να χαρεί» τόνισε στη real η παρουσιάστρια ενώ συνέχισε μιλώντας για τη μητρότητα αλλά και για το αν θα υιοθετούσε ένα παιδί: «αυτή τη στιγμή δεν μου έχει γεννηθεί μέσα μου τόσο πολύ αυτή η ανάγκη. Αν κάποια στιγμή έβλεπα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί, θα το έκανα». Η ίδια συνεχίζει λέγοντας: «Δεν είναι ότι δεν θέλω ένα παιδί, απλώς δεν μου έχει γίνει εμμονή. Είμαστε καλά με τον άντρα μου. Ένα παιδί θα ολοκληρώσει την ευτυχία μας, αλλά αν δεν έρθει θα είμαστε γεμάτοι ο ένας από τον άλλον».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved