Zέτα Μακρυπούλια  «Στην τηλεόραση βλέπω μόνο Ελληνικές ταινίες!»
Media

Zέτα Μακρυπούλια «Στην τηλεόραση βλέπω μόνο Ελληνικές ταινίες!»

Την Ζέτα Μακρυπούλια φιλοξενεί ο Γιώργος Σατσίδης αυτή την Τετάρτη στο Movies & Stars στο MTV.

Πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ, η Ζέτα μιλάει για τη νέα σελίδα που γύρισε στη ζωή της μετά το "Dancing with the stars", τη νέα της θεατρική δουλειά "Μερικοί το προτιμούν καυτό!", αλλά και το sex appeal της που έχει αγγίξει, λόγω παράστασης, άλλο επίπεδο.
Για τον ρόλο της στην παράσταση "Μερικοί το προτιμούν καυτό!"
"Ήταν πολύ δύσκολο να βγάλω το sex appeal μου στην σκηνή, λέει χαρακτηριστικά η Ζέτα, αλλά κατά κάποιον τρόπο στις πρόβες βγήκε αυτό πολύ εύκολα. Όταν παίρνεις ένα ρόλο πρέπει τις αναστολές σου να τις αφήνεις πίσω. Εγώ δυσκολευόμουν να το κάνω παλιότερα αλλά επειδή είναι όνειρο ζωής αυτό το έργο, είπα "τέλος με το που μπαίνεις μέσα στο θέατρο δεν είσαι η Ζέτα είσαι η Sugar!".
Λατρεύω τον Σταμάτη Φασουλή. Ήρθαμε πιο κοντά με ψυχολόγησε πολύ καλά και όποια κλεισίματα είχα μου τα άνοιξε με πολύ λεπτό τρόπο.
Για τη μετά Dancing εποχή:
"Αισθάνομαι πολύ δημιουργικά και όπως μου είπε και ο φίλος μου Φωκάς Ευαγγελινός για να κάνεις κάτι καινούργιο πρέπει να αφήσεις κάτι παλιό. Δε πιστεύω ότι θα ήταν μια επανάληψη αν έκανα τα ίδια πράγματα γιατί όταν κάνω κάτι το κάνω με πολύ αγάπη όσα χρόνια κι αν περάσουν. Πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή να κλείσει ένας κύκλος και να ανοίξει ένας άλλος. Το θέατρο πάντα το κάνω δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά μια τέτοια δουλειά που ήταν όνειρο για μένα ήθελε αφοσίωση 100%."
Για τα τηλεοπτικά προγράμματα που παρακολουθεί:
"Λατρεύω τις ελληνικές ταινίες. Υπάρχει ένα κανάλι στον OTE TV που παίζει μόνο Ελληνικές ταινίες, με χαρά μπορώ να πω ότι πλέον έχω καταφέρει να βλέπω κάθε μέρα και από μία!"

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved