Λιάγκας: Πριν δέκα μέρες αρνιόταν ότι θα είναι παρουσιαστής του «The Voice» τώρα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση
Media

Λιάγκας: Πριν δέκα μέρες αρνιόταν ότι θα είναι παρουσιαστής του «The Voice» τώρα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση

Το «ΤΗΕ VOICE» είναι πλέον γεγονός και ο ΑΝΤ1 έστειλε ανακοίνωση στην οποία αποκαλύπτει τον παρουσιαστή, την κριτική επιτροπή και το πώς θα είναι το talent show.

Ο παρουσιαστής δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος πριν λίγες μέρες διέψευδε τιςφήμες ότι θα παρουσιάζει το talent show.

Το "THE VOICE" είναι το talent show που κλείνει τα μάτια στην εμφάνιση και ακούει μόνο τη φωνή! Είναι διαφορετικό και γεμάτο καινοτομίες. Αποκλειστικό κριτήριο αξιολόγησης των διαγωνιζομένων είναι οι φωνητικές τους δυνατότητες.

Στο "THE VOICE" μόνο οι πιο ταλαντούχοι θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στο ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο. Μόνο οι καλύτεροι μπορούν να συνεχίσουν, να κατακτήσουν το stage και την κορυφή! Για τον λόγο αυτό, τους υποψήφιους θα αναλάβουν να αξιολογήσουν, να εκπαιδεύσουν και να καθοδηγήσουν, 4 από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, οι οποίοι εκπροσωπούν ένα ευρύ μουσικό φάσμα.

Στη θέση των "Coaches" θα είναι: ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, ο Μιχάλης/Stavento και η Μελίνα Ασλανίδου.

Την παρουσίαση του “THE VOICE” αναλαμβάνει ένας από τους πιο καταξιωμένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, ο Γιώργος Λιάγκας.

"Blind Auditions"

Στις Blind Auditions οι Coaches δεν έχουν οπτική επαφή με τον διαγωνιζόμενο, αφού κάθονται σε μια περιστρεφόμενη πολυθρόνα με την πλάτη γυρισμένη στον διαγωνιζόμενο. Εδώ ο παίκτης πρέπει να "κερδίσει" τους Coaches με μοναδικό "όπλο" τη φωνή του, ενώ κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του θα συνοδεύεται από μια μπάντα live. Αν κάποιος από τους Coaches κατά τη διάρκεια της Blind Audition ενθουσιαστεί από την ερμηνεία του διαγωνιζόμενου, τον επιλέγει στην ομάδα του. Ταυτόχρονα, η περιστρεφόμενη πολυθρόνα γυρίζει και τότε παίκτης και Coach αντικρίζουν για πρώτη φορά ο ένας τον άλλον.

Αν όμως πάνω από ένας από τους Coaches επιλέξει τον συγκεκριμένο παίκτη, τότε ο διαγωνιζόμενος είναι εκείνος που διαλέγει με ποιόν προτιμάει να συνεργαστεί. Η συγκεκριμένη φάση ολοκληρώνεται όταν κάθε Coach έχει συμπληρώσει έναν συγκεκριμένο αριθμό παικτών (16) για την ομάδα του. Από εκεί και πέρα, αναλαμβάνει να προετοιμάζει κάθε έναν παίκτη της ομάδας του, ώστε να τον αναδείξει όσο καλύτερα μπορεί.

Μονομαχία/ "The Battle"

Εδώ οι διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να διακριθούν από τον γύρο των Blind Auditions, καλούνται να "μονομαχήσουν" ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία: ο κάθε Coach επιλέγει 2 διαγωνιζόμενους της ομάδας του και τους αναθέτει να ερμηνεύσουν το ίδιο τραγούδι μπροστά στο κοινό. Μετά από την "πρόσωπο με πρόσωπο" αναμέτρηση, ο Coach επιλέγει ποιος από τους δύο τον ικανοποίησε περισσότερο με την ερμηνεία του και ανακοινώνει αυτόν που παραμένει στο show.

Live

Στην τρίτη και τελευταία φάση ξεκινάει η διαδικασία των Live. Σε αυτά, όσοι από τους διαγωνιζόμενους έχουν καταφέρει να παραμείνουν στο show, συναγωνίζονται όλοι μαζί σε ερμηνείες εξαιρετικά υψηλού επιπέδου, μέχρι να αναδειχτεί ο μεγάλος νικητής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved