Τι θα δούμε σήμερα στην «Προδοσία»
Media

Τι θα δούμε σήμερα στην «Προδοσία»

Σήμερα στην Προδοσία, η Καρολίν και ο Κενάν γίνονται ζευγάρι. Η Καρολίν θέλει να ευοδωθούν τα σχέδιά της και τηλεφωνεί στον Σονέρ για να μοιραστεί μαζί του ένα καλό νέο, όπως λέει.

Όταν δεν μπορεί να τον βρει, αποφασίζει να πάει σπίτι του. Εκεί όμως έρχεται αντιμέτωπη με την οργή αλλά και την άρνηση του Σονέρ να την ακούσει και τη διώχνει.

Οι άντρες του πατέρα του Χακάν παρακολουθούν συνεχώς τις κινήσεις της Μπερίν με τη μικρή Ζεχρά και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να την απαγάγουν.

Η Γκιουλάι μαθαίνει από τον πατέρα της ότι ο Σονέρ θα φύγει στο εξωτερικό. Τον επισκέπτεται στο εξοχικό του και προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις να τον μεταπείσει. Η Αϊλίν είναι αναποφάσιστη για το αν πρέπει να μάθει ο Σονέρ τα νέα για την εγκυμοσύνη της. Τελικά αποφασίζει να του το πει και κατευθύνεται και εκείνη στο εξοχικό για να του μιλήσει.

Ο Αλί δεν μπορεί να χωνέψει τα όσα συμβαίνουν και αποφασίζει να αναλάβει δράση με τον δικό του τρόπο. Ο θυμός του τρομάζει την Χασεφέ, η οποία ενημερώνει την Τζεμιλέ. Ο Αλί κλέβει ένα ταξί και στήνει καρτέρι στην Καρολίν αποφασισμένος για όλα. Η Τζεμιλέ μαζί με τον Μετέ και τη Χασεφέ προσεύχονται να τον προλάβουν, πριν κάνει άλλη μια τρέλα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved