Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η μετάβαση από την πάλαι ποτέ πρωινή «οικογένειά» του σε μία καινούρια
Media

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η μετάβαση από την πάλαι ποτέ πρωινή «οικογένειά» του σε μία καινούρια

Ο ∆ημήτρης Ουγγαρέζος δεν διστάζει να μιλήσει για τη δική του μετάβαση από την πάλαι ποτέ πρωινή «οικογένειά» του σε μία καινούρια.

«Από τη δική μου πλευρά, ερχόμασταν από μια Τρίτη χρονιά που είχε κατακτηθεί η οικειότητα, το να μιλάμε με τα μάτια και όσο να 'ναι ήταν απότομο. Σύμφωνα και με τον νόμο της αδράνειας, τείνει να συνεχιστεί η πρότερη κατάσταση. Οπότε ψάχνεις να βρεις τα στοιχεία για το πώς θα το ξαναθέσεις. Να θέσεις τα όριά σου, το πού πατάει και πού βρίσκεται καθένας» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Είναι οι πρωινές εκπομπές τα νέα μεσημεριανάδικα;
«Εγώ παραδέχομαι ότι το πρωινό μας είναι λιγότερο λαϊκό απ' όσο θα έπρεπε. Οι πρωινές ζώνες -από παλιά, δεν το λέω ανταγωνιστικά στους απέναντι- ήταν πιο λαϊκές. Το λαϊκό δεν το θεωρώ κακό, το λέω ως πιο απλοϊκό. Το δικό μας θεωρώ ότι είναι λίγο πιο μοντέρνο στη σύλληψη και στην αντιμετώπιση των θεμάτων αυτών που, ούτως ή άλλως, είναι ελαφρά θέματα. Ακόμη και στις συνεντεύξεις με την Τζένη κάνουμε πρωινή συζήτηση σαν να σε ξέρω και να με ξέρεις» , διευκρινίζει ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού υπερθεματίζει: «∆εν θέλουμε να βγάλουμε το λαβράκι ή το κίτρινο. Για παράδειγμα, σήμερα είχαμε καλεσμένη τη Ναταλία Γερμανού. Ε, πόσες φορές θα τη ρωτήσεις "γιατί σου αρέσουν οι μικρότεροι;". Έλεος. Πράγματα που δεν θα θέλαμε να μας ρωτήσουν γιατί είναι βαρετά, προσπαθούμε να τα αποφεύγουμε»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved