Τι θα δούμε στις εκπομπές «Ελλήνων Γεύσεις» και «Γεύσεις στην φύση»
Media

Τι θα δούμε στις εκπομπές «Ελλήνων Γεύσεις» και «Γεύσεις στην φύση»

Στην καταπράσινη Σκόπελο ταξιδεύει η σεφ Ντίνα Νικολάου με την εκπομπή «Ελλήνων Γεύσεις».

Σήμερα στις 15.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στη Σκόπελο η Ντίνα Νικολάου επισκέπτεται τις πιο όμορφες γωνιές του νησιού, συστήνει τη σκοπελίτικη τυρόπιτα, τους ροζέδες, τα δαμάσκηνα και τις παραδοσιακές μαγειρικές από τους ντόπιους που συναντά. Στην κουζίνα της μαγειρεύει με έμπνευση από το καλοκαίρι και τα τοπικά αγαθά της Σκοπέλου. Ξεκινάει κάπως ιδιαίτερα αλλά νόστιμα, με μία ζεστή ντοματοσαλάτα. Για κυρίως μαγειρεύει ροφό στιφάδο, ένα πιάτο παραδοσιακό και λαχταριστό. Κλείνει γλυκά όπως πάντα, με ένα κέικ αλλιώτικο από τ' άλλα, με δαμάσκηνα και κρούστα κανέλλας και υπόσχεται ένα καλοκαίρι πλούσιο σε μαγειρέματα και Ελλήνων Γεύσεις.
Ο Βαγγέλη Δρίσκας , με την εκπομπή "Γεύσεις στη φύση" σήμερα στις 14.15 στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ μας δείχνει πως να αξιοποιούν απλά υλικά για να εντυπωσιάζουν, μοιράζεται με το τηλεοπτικό κοινό τεχνικές και μοναδικές συνταγές.
Φτιάχνει ένα απίθανο πιάτο με νιόκι, ζουμερό ψαρονέφρι και γκοργκοτζόλα, μια κρεμμυδόπιτα σε πρωτότυπο και αφράτο σουφλέ. Ετοιμάζει τα τέλεια σπιτικά burgers και τα σερβίρει με σοφρίτο ντομάτας και μια εξωτική, αρωματική σάλτσα αβοκάντο με ανανά, αποκαλύπτει τη γευστική μαγεία του κινέζικου πικάντικου κοτόπουλου Kung Pao και δείχνει πώς με καραμελωμένο γάλα και κέικ με μέλι μπορεί να σερβίρει την πιο εντυπωσιακή τούρτα που έχετε φανταστεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved