«Κάτω Παρτάλι»: Όλα όσα θα γίνουν στο φινάλε του πρώτου κύκλου!
Media

«Κάτω Παρτάλι»: Όλα όσα θα γίνουν στο φινάλε του πρώτου κύκλου!

Το τελευταία επεισόδια της κωμικής σειράς του Mega «Κάτω Παρτάλι», έρχονται να ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα, δίνοντας παράλληλα μερικές απαντήσεις στις χιλιάδες απορίες μας.

Το Μytv μίλησε με τους πρωταγωνιστές της σειράς, φωτίζοντας όλες τις εξελίξεις σε τέσσερις ρόλους-κλειδιά.
Έχουν μείνει μόλις δύο επεισόδια μέχρι το τέλος της πρώτης σεζόν για το «Κάτω Παρτάλι», τη σειρά-φαινόμενο του Mega, και τα μυστήρια του χωριού έχουν αρχίσει ένα ένα να αποκαλύπτονται. Παρ' όλα αυτά όμως, ο σεναριογράφος Λευτέρης Παπαπέτρου μας επιφυλάσσει ακόμα πολλές εκπλήξεις.
«Η Παναγιώταινα έχει καταλάβει ότι ο Κωνσταντίνος έχει αρχίσει να ψάχνει, όμως δενξ έρει ότι είδε τον άντρα της. Εκείνη φοβάται ότι είδε το πτώμα, αλλά συζητάει με τον Διαμαντή, ο οποίος την καθησυχάζει και αναλαμβάνει να διευθετήσει το θέμα. Ο Κωνσταντίνος πάλι, κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, ενώ τώρα που ξέρει το μυστικό πρέπει να μιλήσει και με τον ντετέκτιβ, τον Θανάση». Όσον αφορά τη σχέση της με τον Διαμαντή, η ηθοποιός αναφέρει: «Η Παναγιώταινα νομίζει πως είναι η μοναδική του ερωμένη. Κάποια στιγμή, η Μοσχούλα τους ακούει να λένε ερωτικά λόγια ο ένας στον άλλο, αλλά δεν προβαίνει στην αποκάλυψη». Τέλος, η ηθοποιός δίνει και μερικά στοιχεία αναφορικά με το παρελθόν της Παναγιώταινας, αλλά και με το πιθανό της μέλλον: «Η Παναγιώταινα είναι γυναίκα του χωριού. Το πιο λογικό είναι να παντρεύτηκε με συνοικέσιο τον Παναγιώτη, γιατί οι γυναίκες στα χωριά παντρευόντουσαν για να μη μένουν μόνες. Μακάρι να δοθούν κάποιες απαντήσεις στο τελευταίο επεισόδιο. Εγώ εύχομαι να είμαι και την επόμενη σεζόν... Τουλάχιστον μια φυλακή να την πάω».
Ο Στέφανος «αναστήθηκε» και έφτασε στο Κάτω Παρτάλι για να βρει τη Βίβιαν.Όπως αποκαλύπτει ο ηθοποιός.
Ο Στέφανρς θεωρεί υπεύθυνη τη Βίβιαν για ό,τι του συνέβη. Αυτός, λοιπόν, έχοντας χάσει τα πάντα, μπαίνει στο κόλπο που τον βάζει ο συγκρατούμενός του (Γιώργος Κοψιδάς), να το παίξει νεκρός. Έτσι, πηγαίνει στο Κάτω Παρτάλι για να εκδικηθεί. Ποια θα είναι όμως η πρώτη αντίδραση της Βίβιαν όταν τον δει; «Θα μείνει έκπληκτη με αυτά που θα της πει και με αυτό που πρόκειται να συμβεί. Δεν θα ξέρει αν αυτό που βλέπει είναι όνειρο ή πραγματικότητα». Μια μέρα μετά την αποφυλάκιση του, ο Στέφανος έλαβε δώρο ένα όπλο. Eίναι αποφασισμένος για όλα αλλά δεν θα είναι τόσο απλό, γιατί υπάρχει κάτι που προστατεύει τη Βίβιαν. Αυτός είναι κάποιος παράγοντας που δεν τον είχε υπολογίσει ο Στέφανος. θα δείτε ότι στο επόμενο επεισόδιο κάποιο πνεύμα ή άνθρωπος προστατεύει τη Βίβιαν.
Το τελευταίο, 15ο, επεισόδιο θα προβληθεί στις 16 Ιουνίου και αποτελεί μυστήριο ακόμα και για τους ίδιους τους πρωταγωνιστές της σειράς. Ο σεναριογράφος Λευτέρης Παπαπέτρου κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό το μεγάλο φετινό φινάλε, μοιράζοντας μεμονωμένες σκηνές στους ηθοποιούς, επιδιώκοντας να μη διαρρεύσει η υπόθεση. Οσον αφορά τον 2ο κύκλο, το Mega τον προγραμματίζει για το δεύτερο μισό της σεζόν, και συγκεκριμένα για τον Ιανουάριο του 2015.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved