Λευτέρης Ελευθερίου: «Στο YFSF ξεπέρασα τα όριά μου»
Media

Λευτέρης Ελευθερίου: «Στο YFSF ξεπέρασα τα όριά μου»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου κατάφερε να φτάσει στον τελικό του «YFSF».

Τι είναι αυτά που του πρόσφερε το show; «Το γεγονός με την τηλεόραση είναι ότι σε μαθαίνει το ευρύ κοινό . Επιπλέον, δοκιμάστηκα στο live, που είναι πολύ δύσκολο και το να βγει καλό κρίνεται από πολλούς παράγοντες.

Μέσα σε μία εβδομάδα πρέπει να προετοιμάσεις έναν καλλιτέχνη του οποίου το μέγεθος είναι πανελληνίως ή παγκοσμίως αναγνωρισμένο, να βγεις στη σκηνή, να αντεπεξέλθεις και να μην πάει χαμένος ο ιδρώτας σου, να αρέσει αυτό που κάνεις και να δημιουργήσει συναισθήματα όπως θα γινόταν σε μια παράσταση που την έχεις δουλέψει περισσότερο. Οι δουλειές θέλουν κόπο, όπως και η έκθεση που θέλει κόπο και μαστοριά» εξήγησε στο 7μέρεςtv και συνέχισε:

«Το διασκέδαζα πολύ και νομίζω πως φάνηκε. Οπότε, τα όρια με κάποιο τρόπο τα είχα περάσει προ πολλού και χρονικά, γιατί μου είχαν πέσει πολλά μαζί. Μου έλεγαν μη λες ότι κουράζεσαι, γιατί όλοι κουράζονται και είχαν δίκιο. Κάποια στιγμή έτυχε τρία λεπτά πριν από το live να μακιγιάρομαι στο ασανσέρ, γιατί δεν προλάβαινα λόγω της παράστασης, αλλά τελικά όλα γίνονται. Όταν έκανα τον Ρουβά κόντευα να λιποθυμήσω από την κούραση και τελικά βγήκε ένα από τα καλύτερα live μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved