Τηλεθεατής κατήγγειλε το «Κάτω Παρτάλι»
Media

Τηλεθεατής κατήγγειλε το «Κάτω Παρτάλι»

Το Κάτω Παρτάλι την Δευτέρα που μας πέρασε έριξε αυλαία. Η σειρά του Μεγάλου Καναλιού θεωρείται η πιο πετυχημένη σειρά για φέτος! Γιατί όμως τηλεθεατής που παρακολουθούσε τη σειρά έκανε καταγγελία;


Κύπριος τηλεθεατής έκανε καταγγελία στο Mega Κύπρου από το οποίο μεταδίδεται η σειρά επειδή μία ερωτική σκηνή προβλήθηκε σε ώρες εντός οικογενειακής ζώνης σύμφωνα με το peoplegreece.
Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου αναφέρει: «Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου διερεύνησε κατόπιν παραπόνου / καταγγελίας υπόθεση που αφορούσε στο επεισόδιο της σειράς Κάτω Παρτάλι, όπως αυτό μεταδόθηκε 9.2.2014, μεταξύ των ωρών 19:30 και 20:15, εντός δηλ. της οικογενειακής ζώνης. ΑΠΟΦΑΣΗ / ΚΥΡΩΣΗ: Η Αρχή έκρινε ότι υπάρχουν παραβάσεις των περί Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Οργανισμών Νόμων του 1998 μέχρι 2013 και των περί Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Σταθμών Κανονισμών του 2000 (Κ.Δ.Π. 10/2000) σχετικά με: - Την προβολή προγράμματος που ενδέχεται να βλάψει σοβαρά την πνευματική ή την ηθική ανάπτυξη των ανηλίκων, χωρίς να εξασφαλιστεί με την επιλογή του κατάλληλου χρόνου μετάδοσης ή με άλλα τεχνικής φύσης μέτρα ότι οι ανήλικοι δεν είδαν την εν λόγω εκπομπή. – Την υποχρέωση του οργανισμού να διασφαλίσει ότι οι τηλεθεατές ή ακροατές ήταν ενήμεροι σχετικά με το περιεχόμενο του προγράμματος που παρακολουθούσαν. – Τη μετάδοση σκηνής, το περιεχόμενο της οποίας δεν ανταποκρινόταν στη σήμανση (Κ) που έφερε το πρόγραμμα. – Την προβολή ερωτικής σκηνής, εντός οικογενειακής ζώνης, που ενδέχεται να βλάψει την πνευματική ή την ηθική ανάπτυξη των ανηλίκων. Η Αρχή επέβαλε για τα πιο πάνω την κύρωση της Προειδοποίησης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved