Συγκινημένη η Τατιάνα αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της και ευχαρίστησε το Star!
Media

Συγκινημένη η Τατιάνα αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της και ευχαρίστησε το Star!

Αυλαία έριξε και η Τατιάνα σήμερα!

Η παρουσιάστρια συγκινημένη ευχήθηκε «καλό καλοκαίρι», ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και μίλησε για την συνεργασία της με το star ανανεώνοντας το ραντεβού της με τον σταθμό!
«Είναι η τελευταία μας εκπομπή, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι στήριξαν το σημερινό πρόγραμμα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη χαρά που μας έδωσαν και ήρθατε εδώ στο STAR. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλη την ομάδα του ΜΙΛΑ, τα παιδιά που δούλεψαν τόσο σκληρά φέτος, τις αρχισυντάκτριές μου, τον παραγωγό μου, αλλά και όλη τη δημοσιογραφική ομάδα», είπε και συνέχισε:
«Επίσης θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ το STAR, γιατί το STAR είναι πια το δεύτερο μου σπίτι, η δεύτερη μου οικογένεια, πάω στον 5ο χρόνο. Πέρασαν κιόλας τέσσερα χρόνια και πάω στον 5ο. Με τα ωραία μας και τα δύσκολα μας περάσαμε πολύ ωραία μαζί με το STAR, για αυτό πορευόμαστε μαζί. Θέλω να ευχαριστήσω λοιπόν το κανάλι, να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, τους τεχνικούς και εδώ στο στούντιο που είμαστε κάθε μερα παρέα και τόσο πολύ στήριξαν την εκπομπή και τους τεχνικούς μας στο κοντρόλ, θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και τη διεύθυνση και τη διοίκηση που μας έδωσαν τη δυνατότητα να συνεχίσουμε τις εκπομπές μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved