Η μεταγραφή που ξεκίνησε «πόλεμο»!
Media

Η μεταγραφή που ξεκίνησε «πόλεμο»!

Κι όταν λέμε «πόλεμο» το εννοούμε, αφού οι στενοί φίλοι και συνεργάτες πλέον δεν λένε ούτε καλημέρα και χωρίζουν τα... τσανάκια τους.

Ο λόγος για την μεταγραφή της πολύ πετυχημένης εκπομπής του SKAI "Joy" που όπως ανακοινώθηκε στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου των συντελεστών του Mega ανήκει πια στο Μεγάλο Κανάλι και προορίζεται για την ζώνη του Σαββατοκύριακου. Όπως ακριβώς δηλαδή ήταν και στο κανάλι του Φαλήρου. Με ποιους όμως; Με το ίδιο team , έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα αποκλείεται και θα σας εξηγήσουμε αμέσως τι εννοούμε.
Η ηγετική ομάδα του «Joy» μόνο χαρά δεν έχει αυτήν την περίοδο για την μεταγραφή. Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ακριβώς λόγω της μεταγραφής αυτής δεν έχουν πια και τις καλύτερες σχέσεις και όπως δείχνουν τα πράγματα η πολύχρονη φιλία τους έφτασε στο τέλος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr ο Δημήτρης Αργυρόπουλος έκλεισε μεν την συμφωνία με το Mega για την μεταγραφή του "Joy" αλλά κάπου εκεί «στράβωσε» το καλό κλίμα ανάμεσά τους και όπως ακούγεται το θέμα είναι οικονομικό.
Έτσι, όπως μαθαίνουμε το μεγαλύτερο μέρος του team της εκπομπής δεν πρόκειται να ακολουθήσει το Joy στο Mega και ετοιμάζει εκπομπή με νέο τίτλο για τον ΣΚΑΙ! Χωρίζονται δε και τα υπόλοιπα μέσα που διαθέτει η σύμπραξη των πρώην πια, φίλων. Τα περιοδικά και το site. Κι αυτό που είναι απορίας άξιο είναι τι θα κάνει τώρα το Mega. Αν η συμφωνία του Δημήτρη Αργυρόπουλου μαζί τους συμπεριλαμβάνει και όλο το team της εκπομπής και όχι μόνο το concept και τα δικαιώματα του τίτλου, αφού οι πρωταγωνιστές του Joy δεν πάνε Mega αλλά μένουν ΣΚΑΙ, όπως μαθαίνουμε, ουσιαστικά δεν υπάρχει συμφωνία. Τι είδους εκπομπή θα στηθεί τώρα για το Mega; Και κυρίως ποιοι θα την παρουσιάζουν, αφού οι βασικοί συντελεστές του Joy δεν θα συμμετέχουν; Και πώς θα αντιδράσει το Mega σε αυτό, αφού ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους μόλις την περασμένη εβδομάδα την μεταγραφή της εκπομπής ως έχει, απλά με κάποιες ανανεώσεις. Ουπς....

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved