Μπρούσκο: Διαβάστε όλα όσα θα συμβούν στα νέα επεισόδια την ερχόμενη σεζόν!
Media

Μπρούσκο: Διαβάστε όλα όσα θα συμβούν στα νέα επεισόδια την ερχόμενη σεζόν!

Μπορεί να αργεί ακόμα η πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής σεζόν, όμως μερικές σειρές που πήραν το πράσινο για τότε, έχουν ήδη «προχωρήσει» σεναριακά και θα πρέπει να περιμένουμε ραγδαίες εξελίξεις στις ιστορίες των πρωταγωνιστών που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μας.

Ανάμεσά τους και το Μπρούσκο όπου θα πρέπει να περιμένουμε πράγματι μεγάλες περιπέτειες από τους ήρωές του. Όπως αναφέρει ο Τηλεθεατής, ο Σήφης (Αποστόλης Τότσικας), η Μελίνα (Ελένη Βαΐτσου) και ο Αχιλλέας (Ανδρέας Γεωργίου) θα αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής τους και θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις για τις οποίες δεν ήταν προετοιμασμένοι. Οι συγκρούσεις, ωστόσο, λέγεται πως θα είναι ανελέητες και αυτή τη σεζόν, ενώ η νίκη για κάποιους ήρωες θα είναι οριστική και αναίμακτη, ενώ για κάποιους άλλους το αποτέλεσμα μάλλον θα είναι άδικο. Την επόμενη σεζόν θα παρακολουθήσουμε τους ήρωες να ταξιδεύουν στα Χανιά και την Κέρκυρα αλλά και την Ταϋλάνδη ή την Αυστρία. Φυσικά όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία την «εισβολή» στην ιστορία του νέου ήρωα, του Παύλου Γιαννακάκη, πατέρα του Αποστόλη Τότσικα που θα υποδυθεί ο Νίκος Βερλέκης.
Να σημειώσουμε ότι τη σεζόν που έρχεται το «Μπρούσκο» αναμένεται να βγει και εκτός συνόρων, καθώς θα προβληθεί και στα κανάλια του ομίλου ΑΝΤ1 στα Βαλκάνια, δηλαδή τη Σερβία, το Μαυροβούνιο, τη Σλοβενία και τη Ρουμανία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved