Έλενα Ασημακοπούλου: Πώς προέκυψε η συνεργασία στα «Κλεμμένα όνειρα»;
Media

Έλενα Ασημακοπούλου: Πώς προέκυψε η συνεργασία στα «Κλεμμένα όνειρα»;

Από την νέα σεζόν θα δούμε την Έλενα Ασημακοπούλου στον 4ο κύκλο της σειράς «Κλεμμένα όνειρα». Πώς προέκυψε η συνεργασία;

«Μετά από τηλεφώνημα που μου έκανε η παραγωγή και με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι να συμμετέχω στη σειρά. Μου εξήγησαν τον ρόλο και μου άρεσε πολύ, γιατί είναι διαφορετικός απ' ό,τι έχω κάνει/Ηθελα πολύ να δουλέψω για τη συγκεκριμένη σειρά, την παραγωγή και το κανάλι. Ποιος είναι ο ρόλος που θα υποδυθείς; θα κάνω τη Νιόβη, η οποία είναι σύζυγος του Γιώργου (Μάξιμος Μουμούρης) που είναι καθηγητής στο κολέγιο. Πρόκειται για μια γυναίκα ελαφρώς καταπιεσμένη από τη σοβαρότητα του άντρα της, ενώ η ίδια είναι πολύ κοινωνική και εξωστρεφής ως χαρακτήρας. Της αρέσει να συναναστρέφεται με κώμο και είναι πολύ χαμογελαστή. Η συμπεριφορά του συζύγου της την έχει καταπιέσει, με αποτέλεσμα να προσπαθεί να κάνει κάτι για να ξεφύγει. Ετσι, αναλαμβάνει το μπαρ USB, το γνωστό στέκι των παιδιών» τόνισε στο Mytv.
-Παρακολουθούσες τα «Κλεμμένα όνειρα»; Σου άρεσαν;
«Ναι! Ήταν μια σειρά που έβλεπα αρκετά. Πρώτα απ' όλα γιατί με βόλευε η ώρα προβολής της, αλλά και επειδή έπαιζε η φίλη μου η Βάσω Λασκαράκη. Την έβλεπα και μου άρεσε πολύ!»
- Σε τρομάζει η έκθεση προς το τηλεοπτικό κοινό μέσα από μια καθημερινή σειρά;
«Να σου πω την αλήθεια, δεν το έχω σκεφτεί καθόλου. Σαφώς υπάρχει μεγαλύτερος φόρτος δουλειάς, αλλά θα ξεκινήσουμε νωρίς ώστε μέχρι να ξεκινήσει η προβολή της σειράς να έχουμε ένα back up επεισοδίων. Δεν το έχω ξανακάνει, αλλά δεν με τρομάζει κιόλας. Είναι κάτι που θέλω πολύ: Να επιστρέψω πιο ενεργά στην τηλεόραση και γενικά στην υποκριτική. Δεν σκέφτομαι τι με φοβίζει και τι όχι. Το μόνο που με νοιάζει είναι να τα προλαβαίνω όλα και να είμαι καλά με το παιδί μου και με την οικογένεια μου. Με αγχώνει ο χρόνος, γιατί το πρώτο δίμηνο θα είμαι μόνη μου, αφού ο σύζυγος μου θα πάει στην Ινδία για δουλειά και δεν θα έχω κανέναν να με βοηθήσει, οπότε θα πρέπει να πηγαίνω τη μικρή στο σχολείο και εκείνες τις ώρες εγώ να δουλεύω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved