Διαψεύδει τις φήμες η Έλλη Στάη για τη ΝΕΡΙΤ
Media

Διαψεύδει τις φήμες η Έλλη Στάη για τη ΝΕΡΙΤ

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν φήμες ότι η Έλλη Στάη ενδέχεται να βρεθεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΝΕΡΙΤ!

Μία καρέκλα στο στούντιο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης, αλλά δύο οι «σιδηρές κυρίες» της ενημέρωσης; Μάχη στη ΝΕΡΙΤ για Ολγα Τρέμη ή Ελλη Στάη! Τα κόμματα ζητούν επίμονα για παρουσιάστριες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τις δύο ισχυρές κυρίες της ενημέρωσης και το καθένα έχει ως φαίνεται τον δικό του λόγο. Ούτε η ΝΕΡΙΤ, ούτε η οποιαδήποτε μορφή της δημόσιας τηλεόρασης στην Ελλάδα πρόκειται ποτέ να σπάσει τον ομφάλιο λώρο με την κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα και αυτό είναι κάτι που διαπίστωσε σε σχετική επιστολή προς τον πρωθυπουργό και η ΕΒU.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό ένα θρίλερ μετά την απόφαση της διοίκησης να ζωντανέψει ξανά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων των 21.00. Παρόλο που αρχικά ακούστηκε έντονα το όνομα της δημοσιογράφου Βίκυς Φλέσσα, που παρουσίαζε την εκπομπή «Στα άκρα», για την ανάθεση του κεντρικού δελτίου, στα επιτελεία των κομμάτων «τρέχει» έντονο παρασκήνιο, καθώς αυτή η επιλογή δεν τους ταιριάζει καθόλου για το κύρος της ΝΕΡΙΤ και μάλιστα σε τόσο δύσκολες πολιτικά εποχές.

Υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβέρνησης πιέζει σθεναρά προκειμένου να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων η Ολγα Τρέμη, η οποία από το καλοκαίρι του 2005 και επί εννέα χρόνια παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Η κυρία Τρέμη πολλές φορές πήρε πάνω της επικοινωνιακά τις ρηξικέλευθες και αυστηρές αποφάσεις της κυβέρνησης για τον λαό και αυτό είναι κάτι που το Μαξίμου δεν δείχνει να ξεχνά. Μετά το δακρύβρεχτο «αντίο» από το Μεγάλο κανάλι, η Ολγα Τρέμη παραμένει ελεύθερη τηλεοπτικών υποχρεώσεων. Στο ίδιο πλαίσιο, σημαντικός παράγοντας μέσα από την κυβέρνηση υποστηρίζει την πρόταση για ανάθεση απογευματινού ενημερωτικού μαγκαζίνο (που θα προηγείται του δελτίου) στον Νίκο Ευαγγελάτο και δεν είναι τυχαίο που αυτή η πίεση έκανε τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΝΕΡΙΤ Αντώνη Μακρυδημήτρη να δηλώσει εμμέσως πλην σαφώς ότι υπάρχουν σκέψεις για τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Από την άλλη πλευρά σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποστηρίζει ανοιχτά την «υποψηφιότητα» της Ελλης Στάη για την καρέκλα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Η ίδια λοιπόν η δημοσιογράφος μέσω ενός μηνύματός της στο twitter διέψευσε τις φήμες γράφοντας τα εξής: «Μάχη στη ΝΕΡΙΤ για μένα; Μπορεί... αλλά χωρίς εμένα. Good Morning and good luck»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved