«Όνειρο ήταν»: Το ατύχημα στο γύρισμα και η αποχώρηση της Δανάης Σκιάδη
Media

«Όνειρο ήταν»: Το ατύχημα στο γύρισμα και η αποχώρηση της Δανάης Σκιάδη

Με τους καλύτερους οιωνούς φαίνεται να ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη δραματική σειρά «Όνειρο ήταν...», η οποία την περσινή σεζόν προβλήθηκε από το Μega Κύπρου, ενώ εδώ και λίγες εβδομάδες προβάλλεται καθημερινά στις 19.00 από το Μega Ελλάδος.

Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που το κανάλι της Μεσογείων εντάσσει στο πρόγραμμα του μια σειρά κυπριακής παραγωγής. Ο σεναριογράφος Κώστας Βαζάκας μαζί με την ομάδα του επέλεξε ένα δυνατό καστ Ελλήνων και Κύπριων ηθοποιών.
Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ήβης υποδύθηκε μέχρι και το 30ό επεισόδιο η Ελληνίδα ηθοποιός Δανάη Σκιάδη. Σε παλιότερη συνέντευξη της η ηθοποιός είχε παραδεχτεί πως απολαμβάνει πολύ τη νέα της δουλειά και έδειχνε να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη. Ένα ξαφνικό ατύχημα όμως της άλλαξε τα μέχρι τότε δεδομένα και στάθηκε η αφορμή για την απρόσμενη αποχώρηση της. Συγκεκριμένα, μία ημέρα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων η Δανάη Σκιάδη έπρεπε να μπει τρέχοντας σε μια αποθήκη -όπως απαιτούσε το σενάριο- χωρίς όμως να έχει ελεγχθεί πρώτα ο χώρος από το συνεργείο. Μια σιδεροσωλήνα που κρεμόταν από την οροφή έπεσε επάνω στο πρόσωπο της και την τραυμάτισε σοβαρά στη μύτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Mytv, η ηθοποιός φανερά εκνευρισμένη για το συμβάν και την αμέλεια του συνεργείου, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και αμέσως μετά ταξίδεψε αεροπορικώς για την Ελλάδα. Για δύο περίπου εβδομάδες οι συντελεστές της σειράς προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της, αλλά μάταια, αφού η ηθοποιός είχε απενεργοποιημένο το κινητό της τηλέφωνο. Παρόλο που τα νούμερα τηλεθέασης είχαν εκτοξεύσει τους πρώτους δύο μήνες το «Όνειρο ήταν...» στην κορυφή -ξεπερνούσε σε τηλεθέαση τη δραματική σειρά «Μπρούσκο που προβαλλόταν την ίδια ώρα στον ΑΝΤ1 Κύπρου-, το ατύχημα της ηθοποιού ήταν η αιτία για την ανακοίνωση της αποχώρησης της από τη σειρά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved